Hlas ľudu: TAKÉHO HOTENTOTA AKO ŠIMEČKA SME TU EŠTE NEMALI
27 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Vo veľkej politickej debate na Markíze to dal Pellegrini na múdru ženu z rovnomennej rozprávky. Pred „sudcu“ Kovačiča  aj prišiel, aj neprišiel.

Možno sa len nechcel opičiť po Ficovi, preto sa zachoval ako zvyčajne: ani ryba, ani rak. Ani oblečený, ani nahý. Aj prišiel, aj neprišiel. Na politickú debatu do Markízy namiesto bojkotu a seba poslal náhradníka.

A tak vedľa prázdneho stolíka pre Róberta Fica stál nepredseda Erik Tomáš.

Markíza s výmenou mala problém.  Pozvánky totiž dostali len predsedovia strán. Nakoniec po dlhých rokovaniach a úvahách s Tomášom súhlasila. Ale zobrala to ako neúctu k majestátu „Jej Veličenstva“, najsledovanejšej televízie. Televízie,  ktorá celý čas vystupuje proti Smeru a proti Ficovi a nespokojných ľudí nazýva dezolátmi. Preto Fico už dlhšie odmieta účasť na jej politických debatách. Teraz za seba poslal list, v ktorom zdôvodňuje svoju neúčasť. Kovačič nevyhovel Ficovi a list neprečítal. Dôvod?  S jeho obsahom nesúhlasí.  Na, Fico, tu máš! Nebudeš nás ty nasierať!

Už začiatok naznačoval, že medzi Tomášom a Kovačičom to zaiskrí. A veru aj zaiskrilo. Keď Tomáš chcel kritizovať Šimečkov postoj k migrácii, moderátor ho zabrzdil, že pŕŕ, toto nie je téma! Tomáš protestoval. Ako pán svojho času chcel hovoriť to, čo on chce. Ale nie! Kritizovať Šimečku? Si sa s koňom zrazil, Erik? To sa nesmie. To nem dobré! Chvíľu sa aj zdalo, že odíde,  no upokojil sa a zostal.

Ináč to bola nuda

Pripomínalo mi to časy socializmu, keď sme v šóre čakali na banány a zozadu posielali dopredu odkazy, či sa nám ujde. V Markíze sa ušlo každému. Ale bolo toho málo. Tuším po desať minút na každú osobu s penisom. Osoby s vagínou tam neboli. Uhrík stihol toho dosť. Možno preto mu moderátor dával ako jedinému aj podotázky. Veď sa aj proti tomu ohradil.  Spomalený Majerský by potreboval času aj tri razy toľko.

Zo všetkých prítomných Šimečka najviac zaujal moju pozornosť. Pozor, nie múdrosťou! Zarastený stál tam ako tĺčik, ktorým mu tata roky tlčie do hlavy, že musí byť premiérom. Neviem prečo, ale ja pri jeho vystúpení vždy mám dojem,  že chlapča sa nevie dočkať, kedy sa to trápenie skončí. A keď zadrel, že verí tomu, že sa to dá podariť, tak som si povedala: „ Chlapče, chlapče, kto teba učil slovenčinu, musel sa poriadne zapotiť! Pri tebe sa to nedalo podariť. Mali sme tu van tajm,  next tajm, ale takéhoto hotentota sme tu ešte nemali! Pánbožko nás chráň od tĺkov, debilov, hotentotov a od všetkého zlého!“

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Predstavujú sa vám smerácki vlci
Mladá zdravá krv je všade vítaná. Vie to aj skúsený politický matador Róbert Fico. Preto sa na jeho kandidátke objavili nové, mladé tváre. Čo nám o sebe prezradili? NAZVALI NÁS SMERÁCKI VLCI, ALE SME LEN CHALANI, KTORÍ SA NECHCELI IBA... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.