Politickí aktivisti Závodský a Kovačič Hanzelová: Jediná téma, ktorej rozumejú je tepláreň a kaviareň! (VIDEO)
26 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Zuzana Kovačič Hanzelová (Sme) a Braňo Závodský (rádio Expres) v spoločnej predvolebnej debate predviedli, že jediná téma ktorej rozumejú je zrejme iba tepláreň a kaviareň! Už naozaj stačilo... Skonštatoval to na sociálnej sieti Marek Géci z Republiky.

Pod záštitou Rádia Expres a denníka SME sa uskutočnila predvolebná diskusia lídrov relevantných strán. V relácii sa stretli: Michal Šimečka (PS), Milan Uhrík (Republika), Boris Kollár (Sme rodina), Richard Sulík (SaS), Milan Majerský (KDH) a Igor Matovič (OĽaNO).

Do relácie odmietli prísť predseda Smeru-SSD Robert Fico a predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini.

Diskusiu moderovali Braňo Závodský a Zuzana Kovačič Hanzelová.

Pôvodne sa diskusie odmietol zúčastniť aj líder Republiky Milan Uhrík, ten však nakoniec prišiel. V relácii dostal aj otázku o domobrane, kde moderátori nezabudli spomenúť takzvané hnedé košele. Voči tomu sa Uhrík ostro ohradil, pričom argumentoval, že domobrana existuje vo viacerých západných krajinách. Vyjadril sa, že podľa jeho predstavy by domobrana bola podriadená ministerstvu obrany.

Uhrík dostal aj otázku, či je Maroš Žilinka z jeho pohľadu dobrý generálny prokurátor. Odpovedal, že si myslí, že Žilinka si robí svoju prácu relatívne dobre, podľa jeho slov si však treba počkať na koniec jeho funkčného obdobia.

Igora Matoviča moderátori nazvali „samozvaným bojovníkom proti mafii“. Matovič sa pochopiteľne ohradil voči slovu „samozvaný“ a upozornil na to, že v minulých voľbách ho jeho voliči prekrúžkovali zo 150. miesta.

V rámci svojho vystúpenia sa líder OĽaNO okrem iného zastal prekvapujúco zastal Uhríka. „Chcem sa zastať pána Uhríka, lebo keď ste dali otázku pánovi Šimečkovi, ste jeden a pol minúty mu nechali, aby v kľude bez prerušovania mohol odpovedať. Mne skáčete stále do reči a nemôžem dokončiť myšlienku,“ povedal Matovič.

Richard Sulík sa v diskusii vyjadril, že by bolo potrebné nielen reformovať prokuratúru, ale ju aj podriadiť ministerstvu spravodlivosti, teda členovi vlády.

Moderátori v diskusii celkom potrápili aj Borisa Kollára. Keď bola reč o Slovenskej informačnej službe, obaja mu skákali do reči s tým, že oni sú tí, ktorí diskusiu moderujú. To Kollára nahnevalo natoľko, až im otvorene povedal, že ak chcú diskusiu viesť takto, tak si ho nemuseli ani pozývať a môžu radšej diskutovať sami medzi sebou.

Skákanie do reči zo strany Závodského si „užil“ aj Sulík, ktorý si potom radšej vyžiadal prideliť naspäť svoj čas.

V skratke: Závodský a Kovačič Hanzelová potvrdili svoju povesť politických aktivistov. Čo by však bolo možné konštatovať aj o iných predstaviteľoch moderátorského remesla v mainstreame...

Viac vo videu:

Smer-SSD svoje stanoviská NEMENÍ
Prinášame vám stanovisko strany Smer-SSD, v ktorom pripomína svoj nemenný postoj voči účasti v politických debatách komerčnej televízie Markíza. Politická strana SMER – slovenská sociálna demokracia odmieta byť súčasťou manipulatívnych politických... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik