Igor Bukovský: Capo di tutti capi Matovič nás ženie do ešte väčšieho pekla - PROGRESIVIZMU
26 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Igor Matovič nemôže byť iný... Nedeľné udalosti okolo Igorom Matovičom zverejnenej súkromnej komunikácie Richarda Sulíka a Jaroslava Haščáka (nech si o nej myslíme čokoľvek) sú pokračovaním jeho smutného osobného príbehu, do ktorého vtiahol celú spoločnosť. Pretože spoločnosť to dovolila. Skonštatoval to na sociálnej sieti známy lekár Igor Bukovský.

Názor Igora Bukovského prinášame v plnom znení.

Dovolili to predovšetkým jeho najbližší kolegovia a preto sa ich treba z verejného života zbaviť všetkých a navždy, vrátane Eriky Jurinovej, Eduarda Hegera, Jozefa Pročka a spol. Dovolili to jeho kolegovia z vlády, dovolila to prezidentka, dovolili to novinári masových médií, pretože zrejme mali svoje dôvody tváriť sa, že nechápu, s kým a s čím majú do činenia.

Dovolili sme to my všetci, pretože z nás politické strany urobili rukojemníkov systému, ktorí nemajú takmer žiadny vplyv na politický život a chod štátu.

Ten, ktorý sa nadrapuje pred celým Slovenskom, že nás „nepredá mafii“, sa sám správa takto: 1) verejne nám oznámil, že celý svoj majetok prepísal na príbuznú osobu, 2) vysmial sa nám do očí z toho, že závažné podozrenia o jeho daňových podvodoch boli premlčané a 3) opakovane proti svojim politickým rivalom zneužíva nahrávky alebo informácie, ktoré podľa vlastných slov získal pochybným spôsobom.

Ten, kto sa z plagátov nadrapuje, že nás „nepredá mafii“, sa správa tak ako sa správa capo di tutti capi, teda HLAVA mafiánskeho klanu. Ba ešte rafinovanejšie, pretože nepriateľov svojej mysle a úmyslov dokáže likvidovať aj bez krvi, spoločensky.

A kto kedy preverí, ako riadil netransparentné nakladanie s NAŠIMI MILIARDAMI Eur počas koronakrízy? „Núdzový stav“ nevyžaduje ani len formálne výberové konania, všakže! Kde sú tie miliardy, ktoré teraz chýbajú a ešte dlho budú chýbať všade, kam sa len pozriete?

Bývalý predseda vlády SR Igor Matovič nemôže byť iný. Preto by som rád veril, že nejaké orgány už čím skôr zastavia to, čo nedokázal zastaviť zatiaľ nikto iný.

PS: Pavol Demeš nedávno verejne upozornil na to, čo nám pred voľbami odkazujú niektorí slovenskí psychiatri. Škoda, že ani Pavol Demeš a ani „tí“ slovenskí psychiatri nemali odvahu ozvať sa, keď sa v marci 2020 začala najväčšia demolácia Slovenska v jeho dejinách. Mlčali, keď bolo treba kričať. Keby vtedy aspoň šepkali, iní by mali odvahu kričať aj za nich. Rozvrat morálky, dôvery, vzťahov a ekonomiky slovenskej spoločnosti sa nezačal Igorom Matovičom. On sa len stal „kráľom“ naivity, nevzdelanosti, nadutosti, zákernosti a fanatizmu, ktoré nás teraz ženú do náručia ešte väčšieho pekla, Progresivizmu.

Politickí aktivisti Závodský a Kovačič Hanzelová: Jediná téma, ktorej rozumejú je tepláreň a kaviareň! (VIDEO)
Zuzana Kovačič Hanzelová (Sme) a Braňo Závodský (rádio Expres) v spoločnej predvolebnej debate predviedli, že jediná téma ktorej rozumejú je zrejme iba tepláreň a kaviareň! Už naozaj stačilo... Skonštatoval to na sociálnej sieti Marek Géci z... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik