Gašpar to Čaputovej VYTMAVIL: Za TOTO by mňa hnali KUKLÁČI! (VIDEO)
26 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

FARIZEJSKÝ PRÍSTUP PROGRESÍVNEJ PREZIDENTKY! Tibor Gašpar (Smer-SSD) hovorí, že Diana Santusová by sa pokojne mohla obrátiť na ombudsmana. Myslí si tiež, že keby sa niečo také dialo za éry, kedy bol policajným prezidentom, všetky liberálne političky by ho hnali možno aj pred súd.

Jedna situácia, dva metre

Gašpar hovorí, že prezidentka Zuzana Čaputová chráni spriaznené médiá a politikov, ktorí o čurillovcoch hovoria, takmer ako o elite, pritom manipulácie výpovedí predstavujú vážny problém. Kým médiá zahmlievajú a ak sa dá, tak neinformujú, prezidentka svojim farizejským prístupom vníma rovnaké situácie dvojakým metrom.

Svoje tvrdenie dokazuje faktom, že kým na základe kajúcnika OČTK konajú, na základe tvrdení generálneho prokurátora sa nedeje nič.

„Nielen vy, pani prezidentka, ale aj ja dokážem veci vnímať citlivo, pretože sa ma tie veci dotýkajú priamo. Uvedomujete si vôbec, že za tým všetkým sú ľudské osudy a žiaľ, dokonca aj životy?,“ uvažuje Gašpar.

Podľa policajného exšéfa sme sa dostali do fázy, keď sa na základe výpovede pofidérneho kajúcnika dokáže väzobne stíhať, ale keď prídu zásadné informácie od generálneho prokurátora, je ticho. A nikomu nič nevadí...

Politickí aktivisti Závodský a Kovačič Hanzelová: Jediná téma, ktorej rozumejú je tepláreň a kaviareň! (VIDEO)
Zuzana Kovačič Hanzelová (Sme) a Braňo Závodský (rádio Expres) v spoločnej predvolebnej debate predviedli, že jediná téma ktorej rozumejú je zrejme iba tepláreň a kaviareň! Už naozaj stačilo... Skonštatoval to na sociálnej sieti Marek Géci z... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Čurillovci veselo funkcionárčia ďalej

Gašpar hovorí, že konanie čurillovcov má vážne dôsledky. Minimum, čo malo byť urobené aj pre pochopenie verejnosti, títo ľudia mali byť postavení mimo služby a počkať v ústraní na výsledky vyšetrovania. Mikulec ako minister vnútra (OĽaNO), prípadne generálny prokurátor mali zriadiť nezávislý vyšetrovací tím, ktorý by bol riadený nezainteresovaným prokurátorom.

Rovnaký obhajca

Gašpar hovorí o absurdnej situácii, že rovnaký obhajca (Kubina) obhajuje dve strany – jednak čurillovcov, ale tiež Sabotu, ktorý sa rozhodol prehovoriť v ich neprospech. Takúto situáciu podľa Gašpara Trestný poriadok hodnotí, ako konflikt záujmov.

„A to nikomu nevadí. To je obraz zákonnosti, ktorá tu dnes je a toto má ďaleko od právneho štátu, ako ho vidí Michal Šimečka,“ upozorňuje Gašpar.

Nič sa nedeje

Bývalý policajný prezident hovorí aj o liste policajta Imleja premiérovi. Prípis je podľa neho plný konkrétnych vecí, na základe ktorých mal Ódor, ako poverený minister vnútra konať. Rovnako aj to, čo napísala Santusová je natoľko závažné, že by mala mať ochranu. Pritom sú ticho aj inštitúcie (ombudsman, či policajné odbory), ktoré mali Santusovú brániť.

Pellegrini vyzýva Ódora: Plňte si svoje povinnosti
Líder HLASu Peter Pellegrini vyzval premiéra úradníckej vlády Ľudovíta Ódora, aby si plnil svoje povinnosti v prospech slovenských občanov až do posledného dňa vo funkcii. Úlohy, ktoré ostali nevyriešené „Stále nie je vyriešená otázka ceny... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!