Farkašovský varuje: Rodičia POZOR! Na vaše deti chystajú pascu. Ozaj „demokratickú“
26 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Na vaše deti chystajú pascu. Ozaj „demokratickú“. A rovno z ministerstva školstva, kde majú zásadný problém aj so slovenským pravopisom. „Vážený kolegovia...“. Upozorňuje na to posila SNS exredaktor Karol Farkašovský.

"Pozrite si mail, ktorý informuje o prapodivných aktivitách mimovládnych či neziskových organizácií. Na školách. Teraz doslova pár dní pred voľbami. A priamo pod záštitou rezortu školstva," prízvukuje Farkašovský.

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „15:58 OZNAM: pozvánka na di... < Prijaté Subject: OZNAM: pozvánka na diskusiu so žiakmi To: tlacove <tlacove@minedu.sk> Važeny kolegovia, dovofujeme si Vás pozvat na diskusiu žiakov S ministrom skolstva, vedy, vyskumu a športu SR Danielom Bútorom a viacerymi mobilizačnymi iniciativami, na tému „Budúcnost aj vo Vašich rukách" ktorá sa uskutočni zajtra, utorok 26.9.2023. Nestranicka diskusia so žiakmi vyzname zucastnit sa na volbách, sa uskutočni spolupráci iniciativami: Chcem tu zostat Zmudri Nerozhoduj za mña Mladi, o.z. Zapni sa pre Slovensko“

"Pýtate sa, čo to má znamenať? Dobrá otázka nikým nevolenému a ešte stále ministrovi Bútorovi.

Prvovoliči sú mimoriadne krehkou skupinou mladých. Bez životných skúseností, bez kritického myslenia (nestotožňujme prosím prirodzené mladícke rebelantstvo s kritickým myslením). Sú ľahko ovplyvniteľnou skupinou. O to podlejší je preto úmysel a aktivita štátnej inštitúcie a mimovládnych organizácií zorganizovať nestranícke diskusie so študentmi aby vedeli koho voliť.

Vážení rodičia, ak je vám jedno, čo do vašich detí hustia samozvaní politickí influenceri tak na tento status zabudnite.

No mne to teda vôbec nie je jedno. Chcem žiť v normálnej krajine, kde vládne sloboda a nikto nenúti mladých konať pod vplyvom nejakej ideológie. Tá na školskú pôdu absolútne nepatrí.

A aj preto pôjdem VOLIŤ aby takéto pokútne spôsoby už nikdy na Slovensku nekvitli. Mimochodom toto je dôvod na okamžité odvolanie ministra...," usúdil Karol Farkašovský.

Ako vás PS svojimi nezmyselnými nápadmi pripraví aj o posledné euro čo vám ostalo z výplaty
Matúš Šutaj Eštók (Hlas-SD) si pre verejnosť pripravil seriál " Sedem dôvodov prečo nevoliť PS". Epizóda 5: Ako vás PS svojimi nezmyselnými nápadmi pripraví aj o posledné euro čo vám ostalo z výplaty. Generálny manažér a kandidát do NR SR za... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik