Erik Kaliňák si všimol vyjadrenie Soltésza: ROBERT FICO nikdy nebol taký dobrý a autentický, nestojí za ním ŽIADNY OLIGARCHA! (VIDEO)
27 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Podpredseda Smeru-SSD Erik Kaliňák natočil video, v ktorom prináša svojské argumenty, prečo v nadchádzajúcich voľbách voliť jeho stranu.

Za Smerom nestojí žiaden oligarcha

„Vážení priatelia, máme tu záver volebnej kampane a tak nadišiel čas vytiahnuť z kufríka poslednú atómovku. Štyri netradičné, ale zato stopercentne pravdivé argumenty, prečo v sobotu voliť Smer," hovorí v úvode videa Kaliňák.

Po prvé: Ak chcete, aby po 30. septembri viedla Slovensko strana, pri ktorej ako jedinej máte stopercentnú istotu, že sa z médií dozviete o jej každom jednom možnom aj nemožnom zlyhaní, voľte Smer!

Po druhé: Ak chcete, aby vládla strana, ktorú orgány činné v trestnom konaní za tri roky prekontrolovali – a toto myslím smrteľne vážne! - do tej poslednej jazdenej Fábie z autobazaru a neobvinili jediného politického predstaviteľa z korupcie, voľte Smer!

Po tretie: Ak chcete stranu, o ktorej ešte aj kritici a súperi tvrdia, že za ňou nestojí už žiaden oligarcha, ale je vo svojich postojoch autentická a suverénna, voľte Smer!“

Nasleduje prestrih na vyjadrenia komentátora a spisovateľa Arpáda Soltésza, ktorý povedal: „Toto je predsa Robert Fico. To je on. A ešte nikdy nebol taký dobrý a taký autentický a tak veľmi sám sebou, ako je práve teraz... Za ním nestojí žiaden oligarcha, nikto ho neriadi, nikto ho nebrzdí. A on teraz konečne môže byť sám sebou. Konečne môže raziť tú ideológiu, to videnie sveta, ktoré on má... Celý ten starý Smer, ten podnikateľský, ten kapitalistický, ten biznisový, ktorý sa síce tváril sociálnodemokraticky, ale žiadnu takú agendu nikdy nemal, ten odišiel s Petrom Pellegrinim do Hlasu.“

Blaha o Šimečkovi na Markíze: Úplný rétor, prevtelený Cicero. Kde toho neboráka vyhrabali?
Tak som si tú Markízu pustil a trikrát som pri tom zalomil. Sorry, ale to bolo strašne zlé. Nuda v Brne. Takto okomentoval veľkú debatu lídrov na TV Markíza podpredseda strany, ktorá svoj bojkot súkromnej televízie myslí už mesiac vážne, Ľuboš... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Nie sme "nadržaní" za funkciami!

Ďalej sa vo videu objaví Jaroslav Spišiak, kandidát Progresívneho Slovenska a bývalý policajný prezident, ktorý v diskusii Denníka N pod vedením Moniky Tódovej povedal: „Môže sa v našej spoločnosti niečo podobné udiať aj teraz. A ak sa politik stane šéfom, tou svojou propagandou, ktorú presadzuje.“ Tódová odvetí: „Čiže, zatiaľ sme v pohode, lebo šéfujú oligarchovia.“ Spišiak odpovedá: „Zatiaľ je to... no... my nie sme ojedinelá krajina, kde to takto funguje, v demokraciách viac-menej to je všade tak. Lebo... jednoducho je to tak!“

Kaliňák potom pokračuje: „No a po štvrté: Ak hľadáte stranu, ktorá si je naozaj bytostne vedomá, že ak dostane dôveru od ľudí, má poslednú šancu doručiť výsledky, voľte Smer!

Ako povedal náš predseda Robert Fico, my nie sme nadržaní za funkciami a už dávno nás netrápia názory novinárov, mimovládok či iných zahraničných agentov. My sa uchádzame výhradne o vašu priazeň. Vaša dôvera bude pre nás jediným záväzkom a vaše záujmy budú pre nás jediným kompasom."

"30. septembra si nanovo zvolíte svojich zástupcov a želám vám jediné – aby vás nesklamali,“ uzatvára Kaliňák.

Politickí aktivisti Závodský a Kovačič Hanzelová: Jediná téma, ktorej rozumejú je tepláreň a kaviareň! (VIDEO)
Zuzana Kovačič Hanzelová (Sme) a Braňo Závodský (rádio Expres) v spoločnej predvolebnej debate predviedli, že jediná téma ktorej rozumejú je zrejme iba tepláreň a kaviareň! Už naozaj stačilo... Skonštatoval to na sociálnej sieti Marek Géci z... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik