DANKO: Liberál sa nedá presvedčiť, ich musíš ODSTAVIŤ!
26 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda SNS Andrej Danko využil záver markizáckej diskusie na kritiku predstaviteľov bývalej vládnej koalície, ale aj na vyjadrenie nádeje, že od októbra už tu budeme mať stabilnú vládu, ktorá bude riešiť problémy ľudí. Danko upozornil aj na liberalizmus reprezentovaný predsedom PS Michalom Šimečkom.

Andrej Danko v rámci svojho záverečného slova v diskusii na televízii Markíza uviedol:

"Vážení občania SR, čaká nás ťažký boj. Ja verím, že po tom boji príde kľud a príde stabilná vláda. Na našich sloganoch vidíte, že sme si zvolili silné heslá. Zastavme bláznov!

Áno, Sulík, Matovič, Kollár riadili tento štát. Mali plné ústa prázdnej špajze. Jeden vlastní polovicu Trnavy, druhý má ranč v Austrálii a tretí „kešuje“ svojich blízkych. Toto sú „traja králi“, ktorí tu vládli, a musia v politike skončiť. Verím, že sú to ich posledné debaty. A že prvého októbra príde stabilná vláda, ktorá bude skutočne riešiť vaše problémy. Bude sa zaujímať o vás. Všetky tie kauzy, ktoré spustili väčšinou ľudia, ktorí sami kradli, obviňovali iných. Nech sa vyšetruje! Nech sa dôsledne vyšetruje, ale nech to neriadia politickí nominanti.

Na druhej strane musíme zastaviť liberalizmus pána Šimečku, ktorý je tvrdým experimentom. Ako hovoria klasici: Liberalista sa nedá presvedčiť, ich musíš odstaviť!"

Video:

Farkašovský varuje: Rodičia POZOR! Na vaše deti chystajú pascu. Ozaj „demokratickú“
Na vaše deti chystajú pascu. Ozaj „demokratickú“. A rovno z ministerstva školstva, kde majú zásadný problém aj so slovenským pravopisom. „Vážený kolegovia...“. Upozorňuje na to posila SNS exredaktor Karol Farkašovský. "Pozrite si mail, ktorý... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!