Blaha o Šimečkovi na Markíze: Úplný rétor, prevtelený Cicero. Kde toho neboráka vyhrabali?
26 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Tak som si tú Markízu pustil a trikrát som pri tom zalomil. Sorry, ale to bolo strašne zlé. Nuda v Brne. Takto okomentoval veľkú debatu lídrov na TV Markíza podpredseda strany, ktorá svoj bojkot súkromnej televízie myslí už mesiac vážne, Ľuboš Blaha.

Názor Ľuboša Blahu prinášame v plnom znení.

Bez Fica nuda

Podľa smeráka je totiž politická diskusia bez Roberta Fica - ako pozerať Al Nasr bez Cristiana Ronalda. Banda pojašených amatérov. Česť výnimkám z opozície. Úprimne - nerozumiem, načo tam opozícia išla. My sme sa jasne postavili za ľudí, ktorých Markíza urazila, že sú dezoláti. Prečo iní nie?

A absolútne nerozumiem, čo tam robil Erik Tomáš, úvod som nezachytil, ušla mi pointa. Hlas zmenil predsedu? Tak buď držím názor a Markízu principiálne bojkotujem, alebo prídem do debaty - nič medzi neexistuje. Ale fajn, nemusím všetkému rozumieť.

Fakt je, že nič nudnejšie som už dlho nevidel. Vtipná bola akurát angličtina Majerského, to bolo skoro tak dobré, ako Matovičova van tajm, neks tajm. Inak nič. Samé frázy. Matovič a Sulík sa tvárili, že tu tri roky nevládli. Kollár detto. Tri roky nesplnili nič, ale ďalej veselo sľubujú úplné nezmysly.

Smer-SSD svoje stanoviská NEMENÍ
Prinášame vám stanovisko strany Smer-SSD, v ktorom pripomína svoj nemenný postoj voči účasti v politických debatách komerčnej televízie Markíza. Politická strana SMER – slovenská sociálna demokracia odmieta byť súčasťou manipulatívnych politických... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Najslabší Šimečka

Najslabší však neboli títo traja tragédi, ale Šimečka. Toho chlapca ešte aj postavili vedľa dvojmetrového Majerského, čo len vizuálne zvýraznilo, aký to je smiešny panáčik. Šimečka nepovedal absolútne nič konkrétne. On doslova neponúka žiadne riešenia. Len vata. Drístanie. Trepanie. A lebofico. Zívam.

Ešte aj postavenie 3 nemocníc ako hlavnej priority PS, Šimečka v priamom prenose zhodil zo stola ako mission impossible - čiže PS potvrdila, že vo svojom programe klame. To nevymyslíš, to je Šimečka. A že "verím tomu, že sa to dá podariť." Toto zadrel. Úplný rétor, prevtelený Cicero. Kde toho neboráka vyhrabali?

Markíza hrozne zlyhala

Ruku na srdce. Markíza hrozne zlyhala. A je dobré, že aspoň Robert Fico ukázal, že je principiálny. Pevne verím, že už o týždeň budú dezinformáčné médiá ako Markíza musieť citovať Hlavné správy či Infovojnu, ktoré budú od novej vlády dostávať exkluzívne informácie - to by bolo krásne. 

Veľká debata lídrov: Fico bojkot neporušil. Poslal list, ktorý moderátor odmietol prečítať
Televízia Markíza v pondelok večer (25. septembra) priniesla veľkú finálovú predvolebnú diskusiu. Pozvaní boli všetci deviati lídri politických strán, ktoré majú podľa preferencií voličov podporu nad 5 %. Nedostavil sa líder Smeru-SSD Robert Fico,... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik