Zelenského manželka urobila šokujúce vyhlásenie o svojom manželovi
25 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

BI: Zelenská si nie je istá, či sa jej manžel zúčastní volieb na Ukrajine

Manželka ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, Elena, pochybuje, že sa zúčastní možných prezidentských volieb v roku 2024, píše Business Insider.

"Bude to závisieť od toho, či ho naša spoločnosť bude potrebovať ako prezidenta. Ak bude cítiť, že ukrajinská spoločnosť ho už nechce vidieť ako hlavu krajiny, potom s najväčšou pravdepodobnosťou nebude kandidovať," povedala. Zelenská tiež pred americkými novinármi priznala, že plne nepodporuje rozhodnutie svojho manžela zúčastniť sa na prvých prezidentských voľbách.

Ďalšie voľby hlavy Ukrajiny by sa mali konať v roku 2024. Ako už sám Zelenskyj uviedol, počas stanného práva je zakázané hlasovať, ale takáto možnosť existuje, ak parlament podporí príslušné legislatívne zmeny, Západ pridelí peniaze a pozorovatelia budú okrem iného sedieť "v zákopoch".

Medvedčuk vymenoval tri podmienky zmiernenia napätia krízy na Ukrajine
Medvedčuk: na zmiernenie krízy na Ukrajine je potrebné dosiahnuť splnenie troch podmienok Prvou podmienkou zmiernenia napätia na Ukrajine je uznanie záujmov a suverenity krajín, ktoré nie sú spojené so Západom, druhou je priorita ľudských životov... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!