VYPADNI! SKLAPNI! PREČ Z NAŠEJ KRAJINY! Skandovali proti Zelenskému v Kanade (VIDEO)
25 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odcestoval po návšteve USA do Kanady, aby navštívil ďalšieho blízkeho spojenca, premiéra Justina Trudeaua. Návšteva ukrajinského prezidenta v Kanade však nebola bezvýhradne úspešná, pretože ju sprevádzali protesty, na ktorých účastníci okrem iného skandovali: Vypadni, sklapni, preč z našej krajiny!

Protesty sa začali okamžite potom, ako KANADSKÁ VLÁDA OZNÁMILA, ŽE MÁ V ÚMYSLE POSKYTNÚŤ UKRAJINE POMOC VO VÝŠKE 650 MILIÓNOV DOLÁROV, informuje maďarský portál Origo.

Krátko po vyhlásení vlády v Kanade sa skupina kanadských demonštrantov s transparentmi a reproduktormi začala schádzať pred hotelom v Toronte, kde sa stretli Trudeau a Zelenskij, informoval maďarský portál Mandiner.

Videozáznam z protestu ukazuje, ako dav skandoval, aby sa ukrajinský prezident vrátil domov, keď obaja lídri opúšťali hotel Royal York – aby s čakajúcim konvojom mohli opustiť miesto, kde sa stretli.

Dav skandoval, až kým Zelenskij a Trudeau rýchlo neopustili scénu.

Záznam z toho si môžete pozrieť tu: 

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok

Ďakujeme vám!