Filmová diva Sophia Loren skončila v nemocnici
26 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Legenda talianskej obrazovky Sophia Lorenová bola hospitalizovaná po páde vo svojom dome v Ženeve, informuje portál Breitbart.

Filmová legenda Sophia Loren sa zotavuje z úspešnej operácie zlomeniny nohy po páde vo svojom švajčiarskom dome, uviedol v pondelok agent 89-ročnej talianskej herečky.

Agent Andrea Giusti v e-maile uviedol, že Loren spadla v nedeľu v kúpeľni a operácia bola vykonaná neskôr v ten deň. Operácia „prebehla veľmi dobre a teraz musíme len čakať,“ povedal Giusti.

Herečka si zlomila bedrovú aj stehennú kosť, uviedol agent.

Bezprostredne nebolo jasné, kedy bude Loren prepustená z nemocnice.

File/Circa 1965: Sophia Loren Portrait (Keystone-Francúzsko/Gamma-Keystone cez Getty Images)

Loren už desaťročia žije vo švajčiarskej vile neďaleko Ženevského jazera. Začiatkom tohto mesiaca sa rozžiarená objavila s talianskym návrhárom Giorgiom Armanim v Benátkach na módnej prehliadke, ktorá sa konala pri príležitosti každoročného filmového festivalu v meste.

Minulý týždeň oslávila 89. narodeniny. Mala sa objaviť v reštaurácii, ktorá nesie jej meno v Bari, meste v južnom Taliansku, ale jej pád si vynútil zrušenie podujatia. Podľa jej agenta Loren dala reštaurácii právo používať jej meno a imidž.

Pred voľbami sa budete rehotať! Galéria vtipov na politikov
O pár dní tu máme moratórium a už cez víkend samotné parlamentné voľby. A preto máme poslednú príležitosť si pred nimi ešte pozrieť posledný výber memečiek a vtipov na účet politikov. Tie boli tento týždeň skutočne výživné a určite vás smiech... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik