Smer-SSD svoje stanoviská NEMENÍ
25 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Prinášame vám stanovisko strany Smer-SSD, v ktorom pripomína svoj nemenný postoj voči účasti v politických debatách komerčnej televízie Markíza.

Politická strana SMER – slovenská sociálna demokracia odmieta byť súčasťou manipulatívnych politických diskusií, ktoré sa stali symbolom zaujatosti vybraných redaktorov a moderátorov TV Markíza. Tri roky ich práce vystihuje skôr tendenčné dezinformovanie a manipulovanie verejnej mienky ako objektívnosť či nestrannosť, ktorú od nich vyžaduje zákon o vysielaní a retransmisii. Pripomíname najvážnejšie prehrešky proti demokracii a slobode slova:

  • cenzúra iného názoru a schvaľovanie protiústavných vládnych opatrení v čase pandémie Covid-19;
  • Radou pre mediálne služby potvrdené porušenie zákona za označenie protestujúcich občanov „Dezoláti v uliciach“;
  • jednostranné informovanie o trestnoprávnom ťažení voči politickej opozícii; otvorená obhajoba obvinených vyšetrovateľov NAKA tzv. Čurillovcov v koordinácii s ich advokátom; ignorovanie závažných zásahov prezidentky SR Zuzany Čaputovej do živej trestnej veci; 
  • obhajobu manipulácie hlasovania v diskusnej relácii podpredsedu strany J. Blanára s J. Naďom
Jasná podmienka

Kým sa TV Markíza nevráti k serióznej práci celoštátneho média, ktoré má zo zákona objektívne, nestranne a nezaujate informovať bez vlastných hodnotiacich úsudkov, SMER – SSD sa nebude zúčastňovať politických diskusií TV Markíza.

TV Markíza sme dnes súčasne požiadali, aby vyššie uvedené stanovisko bolo v jeho plnom znení zverejnené počas predvolebnej diskusie na TV Markíza dňa 25. septembra 2023 vo večerných hodinách v rámci časového limitu prideleného politickej strane SMER – SSD.

Český prezident Pavel varuje Slovákov. Ficova ZÁSADNÁ reakcia
Vzťahy medzi Českom a Slovenskom by sa za vlády Roberta Fica zhoršili, predpovedá prezident Českej republiky Petr Pavel. Tvrdí, že mnohé z Ficových názorov zodpovedajú viac ruskej propagande ako západnému pohľadu na svet. "Toto sú veci, ktoré, ak... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!