Ponižovať si potomstvo, to mu ide. Angličtina vôbec (VIDEO)
25 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Barbora Richterová sa už nepúšťa len do Kollára a jeho voličov, ktorým podľa nej na oblbnutie stačí kľúčenka a balón s logom hnutia, najnovšie si na sociálnej sieti podala aj Barboru Balúchovú a jej dieťa. Boris Kollár totiž robil živé vysielanie na sociálnej sieti, do ktorého mu vbehlo jedno z jeho detí.

Barbora Richterová si myslí, že Kollár sa rôzne snaží zapôsobiť na voličov aj cez zinscenované scénky so svojimi deťmi, pritom podľa nej je to toxický sebec. Jej dieťa celé leto chodilo po rôznych vyšetreniach, lebo Kollár o ňom hovorí, že je hlúpy. Ako o slabšej hovorí aj o svojej dcére s ďalšou zo svojich mamičiek, ktorej deťom tiež platí školu a doučovanie. Na záver Richterová dodáva perličku, že Kollár nevie po Anglicky.

Nie je ako Balúchová

„Sem položíme ruksak a akože si ho prídi vypýtať. Ja by som sa zo seba dogrcala keby dám vlastné dieťa na kampaň ako Balúchová,“ ide tvrdo Richterová do svojej menovkyne popisujúc svoju predstavu, ako video vzniklo.

Toxický sebec

„Ja mu toto teda nezožeriem hlavne keď viem ako sa v skutočnosti správa k deťom. Tohto konkrétneho chlapca predomnou nazval okuliarnikom ku ktorému nemá vzťah a povedal že keď príde raz za mesiac, pohrám sa s autičkami a potom mám mesiac pokoj,“ píše Richterová. Dodáva, že Kollár je toxický človek, ktorý má rád len sám seba a nezabúda dodať, že jej deti videl otecko roka takmer rok.

Ešte k menovkyni

„A Balúchová je teda tiež matka roka, Borisko ju za toto divadlo poslal z bytu v prenájme v Karlovke do prenajateho domčeka v Rovinke. A možno aj nejaká dovolenka bude Barborka aby si cvičenú opicu zo svojho syna nerobila zbytočne,“ podotýka Richterová.

Šikanuje a terorizuje si syna

Len v piatok Richterová zverejnila video z auta, v ktorom hovorí o tom, že Kollár šikanuje svojho syna, ktorého má s Richterovou. Robí tak podľa nej pred celým Slovenskom v akomsi rozhovore tým, že sa o jej synovi vyjadril v zmysle, že je najslabší v triede.

„Toto si dnes vypočuje môj Artur, toto na neho vyskočí. Ako o ňom otec hovorí, že je nešikovný a že tú školu mu nezaplatil preto, lebo je najslabší v triede,“ hovorí Richterová a na kameru ukazuje vysvedčenia, na ktorých mal Arturko najlepšie známky. Richterová si myslí, že Boris Kollár zistil, že ju nemá ako terorizovať, no aby sa jej pomstil, Artur musel počas prázdnin absolvovať hodiny a dni u psychológov a špeciálnych pedagógov, aby Kollár zistil, či je schopný absolvovať normálnu školu.

Ferusová TVRDO ZAŤALA: Cesta do lekárne počas lockdownu? Nevedel som nič rýchlo vymyslieť! (VIDEO)
Ema Ferusová je ďalšia zo žien, ktoré sa pustili do Borisa Kollára. Obvinila ho z toho, že ju donútil ísť na dve interrupcie, čo veľmi ublížilo jej psychike. Kollár sa bráni s tým, že je to diskreditačná kampaň jeho menovca Zoroslava Kollára a... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Bojí sa?

„Kým Kollár počas leta oddychoval na dovolenkách s rôznymi slečnami môj syn bol testovaný počas celého augusta v špecializovanom zariadení či je sposobilý navštevovať školu , ktorú navštevuje.. A výsledok? Súčasná forma vzdelávania napľňa potreby žiaka, z toho dôvodu odporúčame pokračovať v tejto forme vzdelávania,” číta Richterová z výsledku vyšetrení a pripomína, že ani cesta, či vyšetrenia neboli zadarmo. Zaplatiť musela aj opatrovanie pre mladšieho syna.

„Pretože Kollár potrebuje mňa a Artura iba šikanovať nič viac. Už iba čakám kedy do nás napáli náhodne  nejaké auto. Asi tak,“  píše Richterová v ďalšom príspevku.

Ponižuje aj ďalšie svoje deti

Deti Andrey Heringhovej navštevujú cenovo aj úrovňovo podobnú školu, ako aj Richterovej Artur.

„Boris Kollár sa vyjadril o svojej dcére Sare, ako o zabrzdenom dievčatku a že jej, aj jej bratovi musí poskytovať nejakého doučovateľa,“ hovorí Richterová s tým, že keď sa pýtala, či ten drahý doučovateľ môže prísť doučovať aj jej Artura, Kollár to odmietol. Ako bonus Richterová prezradila, že Boris Kollár pri svojej funkcii predsedu NR SR potrebuje tlmočníka do angličtiny. Priznáva ale, že Arturovi ide horšie matematika a práve tú by potreboval doučovať v tomto svetovom jazyku.

Platila mu stranu

Richterová len nedávno na sociálnej sieti zverejnila video s telefonátom Borisa Kollára, v ktorom on vysvetľoval, že aj stranu, aj výživné na deti "lepí, ako sa len dá". To bolo v roku 2019. V roku 2023 má Kollár niekoľko nehnuteľností vo veľmi vychytených destináciách sveta.

Richterová: Boris, tá politika dobre sype! (VIDEO)
Na svete je ďalší diel snáď nikdy nekončiaceho príbehu „Boris a jeho hárem“. Keď je ticho Richterová, ozve sa Ferusová. Keď je ticho Ferusová, čosi „pustí“ Barbora Richterová. Tá sa aktuálne pýta, či už máte svoj balónik, prípadne kľúčenku od... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme Vám!