Hlas ľudu: Predstavujú sa vám smerácki vlci
26 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Mladá zdravá krv je všade vítaná. Vie to aj skúsený politický matador Róbert Fico. Preto sa na jeho kandidátke objavili nové, mladé tváre. Čo nám o sebe prezradili?

NAZVALI NÁS SMERÁCKI VLCI, ALE SME LEN CHALANI, KTORÍ SA NECHCELI IBA PRIZERAŤ!

Posledných tri a pol roka niekedy trvalo ako večnosť, no teraz sa už zdá, že ubehli ako voda. Politika sa na Slovensku obrátila na hlavu a v nás mladých, ktorým svet okolo nie je ukradnutý, zovrela krv. V ochrane ľudskej dôstojnosti zlyhali médiá, novinári, štátne inštitúcie a aj tie “slávne” mimovládky, a tak sme sa do boja za život, ako si ho predstavujeme, pustili aj my sami.

Sme mladí ľudia s chuťou sa učiť a silou veci meniť. Nie sme dokonalí a máme aj svoje chyby, ale sme odhodlaní a na nič sa nejdeme hrať. Stojíme jeden za druhým. Keď treba, počúvame, ale nepritakávame a keď príde na to, tak sa vieme aj pobiť.

Jednoducho, sme takí, akí sme. Sme Slováci. Učíme sa od najlepších, lebo riadenie štátu nie je sranda a nechceme, aby sa ešte niekedy opakovali posledné roky, keď sa k moci dostali namyslení zadubenci.

Dostali sme šancu pomôcť a urobíme maximum, ak nás podporíte, lebo v Smere - SD sa stretol ten správny pomer skúseností, chuti, rozumu a sily a vtedy sa ide za výsledkami naozaj najľahšie!

Ja ešte doplním, že Róbert Fico zbytočne neplytvá „ženským materiálom“, ako to robia iné strany. Na kandidátnej listine sa objavilo aj zopár mladých vlčíc. Niektoré mená týchto mladých ľudí sú už verejnosti známe. Prezentovali sa príspevkami, ktoré odhalili korupčné správanie politikov a ich klamstvá.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: PREDVOLEBNÉ „FRAŠKY“
Prd im ide o naše dobro, prd o Slovensko. Ešte aj to, čo na ňom nezničili, przní jeden z nich politickou reklamou. Ošklbali nás. Teraz nás dusia, varia a od lásky nás idú zožrať. Všetci sa snažia dostať sa k válovu. Akí sú, ako sa nám... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!