Weis: Barbarossa 2
25 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Advokát Peter Weis: "Tento článok je tu len pre budúcu evidenciu udalostí a dúfam, že sa tentokrát mýlim. Veľmi sa chcem mýliť. Boh nás ochraňuj,"

23.9.2023 je ten dátum

23.9.2023 totiž ruské vojská vytiahli z tanku Leopard 2 podľa slov vojaka s volacím znakom „Legend“ aktívneho vojaka nemeckého Bundeswehru. Ten jediný prežil zásah tanku s tým, že na ruských vojakov mal kričať po nemecky „Nicht schiessen!“. Po niekoľkých minútach vojak zomrel. Predtým sa však mal priznať k tomu, že je aktívnym vojakom Bundeswehru a oľutovať svoju účasť na konflikte na Ukrajine. Zdroj TU.

Ak je to tak, toto je dôvod na ruský revanš. Je to tzv. casus belli. Dôvod pre Rusko rozšíriť konflikt o Nemecko. Na území Ukrajiny, ktoré Rusko vyhlásilo za vlastné územie, sa pravdepodobne objavil aktívny vojak nemeckej armády. Čo znamená, že nebude jediný. Znamená to aj to, že americké a európske extrémne „skrátené tréningy“ Ukrajincov sú len dezinformáciou pre širokú verejnosť.

Tento víkend sú voľby. Pre Slovensko nie je aktuálne nič dôležitejšie, ako zvoliť si zástupcov, ktorí uprednosťujú diplomatické riešenie pred bezhlavou podporou exportu zbraní na Ukrajinu. Je to možno až otázkou budúcej suverenity Slovenska.

Rusi budú mať zrejme z udalosti k dispozícii videozáznam. Uvidíme. Ak preukážu pravdivosť popísaných udalosti, Nemci práve možno zatiahli Európu do 3. svetovej vojny.

Všetko vyznieva o to horšie, že kým naše médiá bagatelizujú výskyt „galicijských“ nacistov na Ukrajine, prezident Zelenskij v Kanade podľa portálu Politico vzdáva otvorene a neskrývane hold 98-ročnému nacistovi Jaroslavovi Hunkovi, členovi 14. granátnickej divízie SS. Strašné (link TU).

Kde je teraz Jaroslav Naď? Kde sú účastníci SNP 2.0? Pán Krajniak a ostatní?

14. granátnická divízia ako polovojenská organizácia totiž pôsobila aj na území Slovenska a aktívne sa brutálnym spôsobom podieľala na potláčaní Slovenského národného povstania (TU a TU). Proti našim dedom. Kde ste, Demokrati? Kde ste, médiá? Kde ste, historici?

Boh nás ochraňuj.

Máte to v sobotu vo vlastných rukách.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!