Tomáš Taraba sa rozhovoril o plači v PS
24 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Progresívne Slovensko sa v noci stalo obeťou hackerov, ktorí na nich doslova zaútočili a zablokovali im webovú stránku. K situácii sa vyjadril aj Tomáš Taraba, kandidát na kandidátnej listine strany SNS, ktorý je presvedčený, že plačkovia z PS chcú niečim zaujať, pretože čísla z online priestoru nekompromisne ukazujú, že sú nafuknutá bublinka.

"Progresívne Slovensko znova vyplakáva, že čelí hackerskému útoku. Plačkovia z PS chcú niečim zaujať, pretože čísla z online priestoru nekompromisne ukazujú, že sú nafuknutá bublinka. Dokonca Šimečka si cez týždeň objednal jeden článok v bulvárnom médiu a vysvetlili mu, že je tak nezaujímavý, že nikto na neho nekliká, tak mu odporúčili, aby tam skúsil dať do textu manželku, možno to zaberie," napísal na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

"Jediné čo vyplakávaním o hackerskom útoku dokazujú, že si nevedia zabezpečiť ani vlastnú stránku. Tak isto ako v Bratislave nevedia kvôli pár bicyklom zabezpečiť plynulú premávku," konštatuje Taraba.

Hackeri v noci zaútočili na Progresívne Slovensko

"Ďalší hackerský útok," informoval Šimečka na sociálnej sieti.

"Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí nám píšete, že si chcete prečítať náš program, kandidátku, poslať dar, alebo stiahnuť rámček na profilovú fotku. Žiaľ, aktuálny útok bol naozaj masívny - prakticky naraz prišlo 78 miliónov požiadaviek. Útok zodpovedá tomu, ako keby sa všetci obyvatelia Slovenska chceli na náš web pripojiť v rovnakom čase, 15-krát," vysvetľuje Šimečka

Na odstránení problému sa podľa predsedu Progresívneho Slovenska intenzívne pracuje.

A v závere krátkeho príspevku dodáva aj krátky odkaz: "A jednu vec vám vieme sľúbiť naisto. Nezastavia nás. Ani klamstvami, ani vyhrážkami, ani útokmi."

Útok na Progresívne Slovensko!
Hackeri zaútočili na Progresívne Slovensko. Stalo sa to v noci zo soboty na nedeľu. Informoval o tom predseda strany Progresívne Slovensko, Michal Šimečka. "Ďalší hackerský útok," informoval Šimečka na sociálnej sieti. "Ospravedlňujeme sa... Čítať ďalej
24 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok

Ďakujeme vám!