Naozaj hrozí veľká vojna?
24 | 09 | 2023 I Milan Laca

NATO by mohlo poslať svojich vojakov na Ukrajinu kvôli porážke jej ozbrojených síl.

AT: NATO môže poslať vojakov na Ukrajinu po zlyhaní ukrajinskej ofenzívy.

Bude veľká vojna?
Severoatlantická aliancia by mohla vyslať na územie Ukrajiny vlastný kontingent pre vážne zlyhania ukrajinských ozbrojených síl v stretoch s ruskou armádou, píše Stephen Bryan, vedúci pracovník Centra pre bezpečnostnú politiku v Yorktownskom inštitúte. Článok zverejnili Asia Times.
Ešte nestačilo! Biden prilieva olej do ohňa! (VIDEO)
BIden sa rozhodol poslať do Kyjeva rakety ATACMS s kazetovou muníciou. Americký prezident pošle Kyjevu rakety ATACMS (taktická balistická strela, vyrábaná americkou spoločnosťou Lockheed Martin. Má dolet až 300 km), vybavené kazetovou... Čítať ďalej
24 | 09 | 2023 | Milan Laca
Ruské obavy
"Rusko sa celkom oprávnene domnieva, že bojuje proti NATO a Ukrajina vystupuje len ako akýsi sprostredkovateľ. Žiaľ, teraz všetko dospelo do bodu, keď práve tento sprostredkovateľ zlyháva. Preto sa prívrženci konfliktu môžu rozhodnúť vyslať svoje vlastné jednotky na frontovú líniu“, tvrdí autor.
Sú už vlastne tam!
Stephen Brian pripomenul, že vojenskí poradcovia aliancie sú už v bojovej zóne. Presne tak to bolo vo Vietname predtým, ako tam dorazila americká námorná pechota a pozemné sily.
Biden je hrozbou
Podľa analytika, ak amerického prezidenta Joea Bidena znova zvolia  na nové funkčné obdobie, s najväčšou pravdepodobnosťou pošle armádu svojej krajiny na Ukrajinu, aby sa ju pokúsila „zachrániť“. V dôsledku krokov šéfa Bieleho domu sa konflikt rozšíri po celej Európe, predpovedá Stephen Bryan.
Na Ukrajine bojujú proti Rusom aj nemeckí vojaci!
Ruskí spravodajskí dôstojníci zničili Leopard s posádkou z Nemecka. RIA Novosti: Ruskí rozviedčíci zlikvidovali tank s nemeckou posádkou. Nemci v akcii? Prieskumníci ruských ozbrojených síl zničili tank Leopard, prevezený na Ukrajinu, s... Čítať ďalej
24 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik