Cigániková z SaS o psychiatrickom pacientovi Igorovi Matovičovi
24 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Verím, že súčasný tím psychiatrov Igora Matoviča urobil maximum, ale ani to nestačilo. Majú v rukách pacienta s unikátnym mixom histriónskej poruchy, narcisizmu a paranoje, ktoré sa miešajú s tými najodpornejšími ľudskými vlastnosťami na čele so zákernosťou. Jeho v poradí ďalšiu fantazmagóriu je nehodné vôbec komentovať," píše kandidátka strany SaS Janka Bittó Cigániková na adresu Igora Matoviča.

Líder hnutia OĽANO a priatelia Igor Matovič zverejnil v nedeľu úryvok komunikácie z jesene 2020 medzi šéfom SaS Richardom Sulíkom a finančníkom Jaroslavom Haščákom. Haščák mal podľa správ Sulíka inštruovať v argumentácii pri riešení dofinancovania zdravotných poisťovní. Matovič zverejnenie komunikácie odôvodňuje verejným záujmom. Tvrdí, že ide o dôkaz, že SaS slúžila "mafii".

Matovič koná! Zverejnil úryvok komunikácie medzi Sulíkom a Haščákom!
Líder hnutia OĽANO a priatelia Igor Matovič zverejnil v nedeľu úryvok komunikácie z jesene 2020 medzi šéfom SaS Richardom Sulíkom a finančníkom Jaroslavom Haščákom. Haščák mal podľa správ Sulíka inštruovať v argumentácii pri riešení dofinancovania... Čítať ďalej
24 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

"Len pre ochranu svojej osoby dodám, ze pravidelne komunikujem s pánom Kultanom a Faktorom (ak som zvedavá na stanovisko poisťovne Dôvera a nikdy som v tomto ohľade nekomunikovala s Hasčákom) ako komunikujem aj s pánom Španarom (predtým Majekovou)a komunikovala som s pánom Strapkom," reaguje v príspevku na sociálnej sieti Janka Bittó Cigániková.

"Okrem toho komunikujem so zástupcami nemocníc, ambulancii, pacientskych organizácii, lekarov, sestier a iných zdrav. povolaní, labákov, lekárni, farmafiriem, medikov, analytikov, atď.atď. Je to totiž moja práca a ich stanoviská bežne používam a potrebujem. Tak by to mali robiť všetci. Od nikoho za to nič nepýtam ani nedostávam okrem útokov pár zákernych ľudí, ktorí nič iné nedokážu. A mimochodom, už ste si asi mohli všimnúť, ze ak ja chcem zaujať bulvár, dokážem to bez problémov sama," dodáva Cigániková.

SITUÁCIA PRED VOĽBAMI JE VYHROTENÁ! Sulík tvrdí, že Matovič je klamár

Šéf SaS Richard Sulík sa odmietol vyjadrovať k obsahu údajnej komunikácie s finančníkom Jaroslavom Haščákom. Pripomenul, že on ani SaS nemá žiadne korupčné prípady. Uviedol to v reakcii na tvrdenia lídra OĽANO a priatelia Igora Matoviča. Zároveň priblížil, že návrh dofinancovať Všeobecnú zdravotnú poisťovňu (VšZP) 300 miliónmi eur považoval za veľmi zlé riešenie. Na jeseň 2020 preto presadzoval ako člen vlády zvýšiť platbu za poistencov štátu, peniaze by sa tak rozdelili do všetkých troch zdravotných poisťovní.

SITUÁCIA PRED VOĽBAMI JE VYHROTENÁ! Sulík tvrdí, že Matovič je klamár, Remišová vyzvala poslancov SaS, aby odstúpili!
Šéf SaS Richard Sulík sa odmietol vyjadrovať k obsahu údajnej komunikácie s finančníkom Jaroslavom Haščákom. Pripomenul, že on ani SaS nemá žiadne korupčné prípady. Uviedol to v reakcii na tvrdenia lídra OĽANO a priatelia Igora Matoviča. Zároveň... Čítať ďalej
24 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Veronika Remišová tvrdí, že Sulík je nový Fico

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok

Ďakujeme vám!