VYCHÁDZAJÚ KOSTLIVCI zo Šimečkovej skrine: Korupčná minulosť JEHO ľudí (VIDEO)
23 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Lucia Veselská je kandidátkou do parlamentu za stranu Smer-SSD pod číslom 122. V uplynulom týždni konfrontovala Progresívne Slovensko a jedného z jeho kandidátov do volieb s korupčným škandálom v prezidentských voľbách. Martin Dubéci ho podľa nej dodnes nevysvetlil, ani nespochybnil, preto mu na to Veselská chcela dať priestor.

Veselská pripomína, za ktoré strany Dubéci kandidoval do parlamentu, no venuje sa jeho najväčšiemu škandálu, čiernemu financovaniu prezidentskej kandidatúry Radoslava Procházku v roku 2014. Dubéci dodnes nič nevysvetlil, preto ho Veselská chcela konfrontovať. Nepodarilo sa, videom sa teda obrátila priamo na lídra Michala Šimečku.

Screenshot zo stránky PS | Kandidát pre predčasné parlamentné voľby Martin Dubéci

Nie je „nepopísaný papier"

Veselská pripomína, že Dubéci už kandidoval za Procházdkovu Sieť, neskôr za Most-Híd, no v politike ho neslávne preslávilo netransparentné financovanie Procházkovej prezidentskej volebnej kampane v roku 2014. Ako jedného z vinníkov použitia 10-tisíc eur v kampani Procházka vtedy označil aj Dubéciho. Informácií o tomto škandále je podľa Veselskej aj na webe dostatok.

ODPADNETE! Danny Kollár telefonoval s demokratkou NVOTOVOU! Čo si šuškali do uška? (VIDEO)
Youtuber Danny Kollár zatelefonoval kandidátke Demokratov v parlamentných voľbách Dorote Nvotovej, ktorá sa predtým vyjadrila, že Kollára by bolo potrebné "vypnúť". Demokratka Nvotová: Slobodu slova treba normálne vypnúť Známy youtuber Danny... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Za reklamu v hotovosti

O peniazoch, ktoré išli na prezidentskú kampaň mimo transparentného účtu podľa slov Radoslava Procházku dlho len Martin Dubéci a Andrej Zmeček. Denník SME z faktúr zistil, že náklady na inzerciu v regionálnych novinách platil v hotovosti Andrej Zmeček. Procházka niekoľko mesiacov trval na tom, že všetky náklady sú overiteľné na účte, ktorý však neskôr zrušil.

„Chalanov som zhulákal“

Veselská pripomína Procházkovu reakciu na tento vážny prešľap, čím sa zrejme mala celá kauza považovať za vyriešenú. Sám Dubéci sa k tomu nikdy nevyjadril a médiá milosrdne mlčali, takže mu to prešlo. Veselská mu však celú vec pripomenula a pán Dubéci sa konfrontácii vyhol. Veselská si Dubéciho „odchytila“ priamo na ulici. Do reči mu veľmi nebolo a keď mu povedala, na čo sa chce opýtať, odkázal ju na tlačové oddelenie hnutia Progresívne Slovensko. Nepovedal teda nič.

Kandidáti s čistým štítom

„Na ostatných politikov pán Šimečka ukazuje prstom. Hovorí o čistote, transparentnosti, ale pokiaľ ide o jeho ľudí a ich korupčnú minulosť mlčí a zakazuje kandidátom PS,“myslí si Veselská, ktorá sa vo videu obracia priamo na Šimečku.

PS by podľa nej malo vysvetliť, ako je možné, že pre PS má človek s takýmto škandálom v minulosti takú cenu, že kandiduje na zvoliteľnom mieste. Pritom práve Šimečka o svojich kandidátoch hovorí, ako o ľuďoch s čistým štítom.

Fico bez servítky: TO ZÚFALSTVO LIBERÁLOV A ICH MÉDIÍ BIJE DO OČÍ! (VIDEO)
Z "lebo Fico, lebo Smer" si spravili politický program, lebo nedokážu ponúknuť nič iné! Líder Smeru-SSD Robert Fico to skonštatoval v reakcii na predvolebnú diskusiu vo štvrtok na TV JOJ. Niekdajšej vládnej koalícii a progresívcom vyčíta, že... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!