POZOR! Bez dáždnika dnes ani na krok
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Na väčšine územia Slovenska vydali meteorológovia počas soboty výstrahy pred dažďom. Druhý stupeň výstrahy platí pre okresy Námestovo, Dolný Kubín, Martin, Tvrdošín, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad a Kežmarok.

Počas intenzívneho dažďa môže v týchto lokalitách padnúť 75 až 90 milimetrov zrážok. Informuje o tom na svojom webe Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ).

V okresoch Námestovo, Dolný Kubín, Martin, Tvrdošín, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad a Kežmarok platí tiež hydrologická výstraha prvého stupňa pred povodňou. "Vzhľadom na očakávaný trvalý dážď je predpoklad vzostupu vodných hladín na tokoch, s možnosťou dosiahnutia a prekročenia vodných stavov zodpovedajúcich stupňom povodňovej aktivity," informujú meteorológovia.

Výstraha prvého stupňa pred dažďom platí pre väčšinu územia s výnimkou Bratislavského a Trnavského kraja. Trvá počas celej soboty i nedele do 20.00 h. SHMÚ očakáva úhrn zrážok 50 až 75 milimetrov.

SPRISAHANIE proti donovi Quijoteovi de la Trnava? O ČO IDE NAOZAJ
Priatelia, nedajte sa pomýliť, upozorňuje na sociálnej sieti politický analytik Eduard Chmelár. Jeho Igorodie pení na facebooku, že Progresívne Slovensko sa sprisahalo so smerohlasáckou mafiou proti neohrozenému bojovníkovi donovi Quijoteovi de la... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik