Pelleton strany Hlas-SD dnes vyvrcholil v Prešove (FOTOGALÉRIA)
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Za posledných 11 týždňov líder Hlasu-SD Peter Pellegrini usporiadal 36 Pelletonov, hovoril s takmer 1600 starostami a starostkami od tých najmenších obcí až po krajské mestá. Stretol desaťtisíce ľudí a hovoril s nimi o tom, čo môžeme spoločne zmeniť. Aby sa každý kút Slovenska stal lepším miestom pre život nás všetkých.

Dnes v Prešove Hlas vstúpil do finále. A už o týždeň sa bude rozhodovať, kto povedie Slovensko ďalej. A Pellegrini si želá jediné: "Nech pokojná sila HLASu zvíťazí!"

„Neexistuje beznádejná krajina, iba beznádejné vlády. Neexistuje chudobná krajina, iba zle spravované krajiny. Slovensko si nezaslúži ani beznádejnú vládu, ani zlé spravovanie. Ľudia majú právo na vládu, ktorá počúva hlas ľudí, hlas starších aj mladších, hlas pracovníkov aj od podnikateľov, hlas obyvateľov miest aj dedín, hlas rodín aj slobodných,“ uviedol Pellegrini.

„Pred nami stoja vážne výzvy a ľudia sa o týždeň rozhodnú so štyroch rôznych ponúk. Buď si vyberieme návrat do minulosti, so všetkými jej chybami, alebo pokračovanie zúfalého chaosu a marazmu, do ktorého uvrhla Slovensko predchádzajúca vládna koalícia, alebo si vyberieme ďalšie experimentovanie neskúsených politikov, ktorí majú neraz úplne pomýlené priority, alebo je tu štvrtá možnosť - lepší život pre nás, naše rodiny a našich blízkych v pokojnej a súdržnej spoločnosti, ktorá ťahá v týchto ťažkých časoch za jeden povraz,“ skonštatoval líder strany.

Podľa Petra Pellegriniho práve štvrtú možnosť ponúka voličom HLAS.

HLAS IDE DO FINÁLE
HLAS IDE DO FINÁLE
@all foto by Tomáš Slávik
HLAS IDE DO FINÁLE

Zásadné vyjadrenie lídra Petra Pellegriniho: Priamy prenos sledujte naživo priamo z Prešova
Len silný HLAS zaručí silný štát! Len silný štát dokáže pomôcť ľuďom! Slovensko potrebuje pokoj, jednotu a súdržnosť! Priamy prenos sledujte naživo priamo z Prešova: <iframe... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik