MIMORIADNE: SMER IDE ŽALOVAŤ PREZIDENTKU!
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Smer-SD plánuje po voľbách podať návrh na obžalobu prezidentky!

Predstavitelia Smeru-SD plánujú po parlamentných voľbách podať na prezidentku Zuzanu Čaputovú návrh na obžalobu za porušovanie Ústavy SR.

Strana ju kritizuje za stretnutie s generálnym prokurátorom Marošom Žilinkom z augusta 2021, na ktorom chcela podľa predsedu Smeru-SD Roberta Fica ovplyvňovať prípad stíhania bývalého šéfa polície Petra K. Žilinka o stretnutí hovoril na nedávnej tlačovej konferencii. Fico zámer oznámil na sobotnej tlačovej konferencii. Ide podľa neho o dôkaz zasahovania politikov do práce orgánov činných v trestnom konaní.

Správu budeme aktualizovať.

Fico bez servítky: TO ZÚFALSTVO LIBERÁLOV A ICH MÉDIÍ BIJE DO OČÍ! (VIDEO)
Z "lebo Fico, lebo Smer" si spravili politický program, lebo nedokážu ponúknuť nič iné! Líder Smeru-SSD Robert Fico to skonštatoval v reakcii na predvolebnú diskusiu vo štvrtok na TV JOJ. Niekdajšej vládnej koalícii a progresívcom vyčíta, že... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik