HLAS IDE DO FINÁLE! Zásadné vyjadrenie lídra Petra Pellegriniho
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Dosť bolo chaosu, marazmu, experimentovania ale aj chýb minulosti. HLAS je zárukou, že sa nič z toho nevráti! Takto sa prihovára strana Hlas-SD k svojim voličom na sociálnych sieťach. Na dnes avizuje zásadné vyjadrenie lídra Petra Pellegriniho.

Hlas sa pred voľbami zaväzuje k viacerým sľubom. Okrem iného chce dstrániť chaos a biedu. Silný HLAS taktiež garantuje silný štát a stabilnú vládu na 4 roky, ktorá bude pracovať pre ľudí. Proklamuje, že je pokojnou silou pre Slovensko.

"Priatelia, dnes o 14:00 budem mať veľký príhovor a budem veľmi rád, ak ho budete naživo sledovať online. Už teraz by som Vám ale chcel poďakovat. Za posledných 11 týždňov som usporiadal 36 Pelletonov, hovoril s takmer 1600 starostami a starostkami od tých najmenších obcí až po krajské mestá. Stretol som desaťtisíce ľudí a hovoril s vami o tom, čo môžeme spoločne zmeniť. Aby sa každý kút Slovenska stal lepším miestom pre život nás všetkých," prihovoril sa na sociálnej sieti líder Hlasu Peter Pellegrini.

A dodáva: "Dnes v Prešove ideme do finále. A už o týždeň budeme rozhodovať, kto povedie Slovensko ďalej. A ja si želám jediné. Nech pokojná sila HLASu zvíťazí!"

Veľký príhovor Petra Pellegriniho prinesie HD naživo.

SMER SA S TÝM NEPÁRA: PODÁVAME OBŽALOBU NA PREZIDENTKU ČAPUTOVÚ! (VIDEO)
Už stačilo - podanie obžaloby bude prvá vec, ktorú po voľbách spravíme v novom parlamente! Avizovala to strana Smer-SSD na tlačovej konferencii. Čaputová je súčasťou zločineckej chobotnice "Čaputová spáchala trestný čin - zneužila svoju funkciu... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!