Existuje v Biblii tajný kód predpovedajúci budúcnosť?
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Matematický výskum odhalil v biblických veršoch skryté správy, ktoré predpovedajú budúcnosť. Na túto tému vyšla celá kniha s názvom Secret Code of Bible. Základom pre knihu sa stal výskum profesora Eliyaha Ripsa z Hebrejskej univerzity v Jeruzaleme, ktorý metódou preskakovania písmen hľadal šifry v texte. Vďaka štatistickým výpočtom bol neskôr vytvorený program, ktorý dokázal sám spomínané šifry hľadať, informuje portál hermandadblanca.org.

Reverzný jazyk alebo opačný jazyk pojednáva o správach, ktoré sú počuteľné, keď si napríklad pustíme akúkoľvek nahrávku pospiatky. Tento fenomén dôkladne skúmal David John Oates, ktorý sa pohrával s audionahrávkami a pri spätnom prehrávaní objavil celé slová alebo dokonca frázy. Oates teda dospel k záveru, že každý ľudský jazyk je obojstranný a vyjadrenie možno nájsť ako v klasickej reči, tak aj v tej opačnej.

Tajný kód Biblie detekovaný počítačom

Ako už bolo spomenuté knihu Secret Code of Bible (Tajný kód Biblie) napísal newyorský novinár Michael Drosnin. Kniha odhaľuje metódu identifikácie šifrovania v posvätnej knihe, konkrétne v hebrejskej verzii prvých piatich kníh Starého zákona. Na základe štatistických výpočtov bol vytvorený počítačový program, ktorý dokáže vyhľadať slová vo všetkých smeroch.

Keď spomínaný program nájde prvé kľúčové slovo, vykoná podrobné vyhľadávanie v okolitých slovách textu. Touto metódou nenájde súvisiace slová ale rovno zmysluplné vety. Výsledkom je proroctvo, z ktorých niektoré už boli splnené.

Zabudnite na hoaxy! Na svete je top novinka náhubkovej cenzúry a zastrašenia
Stručná správa z Kyjeva, že na základe zistení bol poslanec Šufryč obvinený z “protiukrajinských aktivít” vrátane “rozvracania informačného priestoru” môže mať ďalekosiahle dopady aj na Slovensko. Skonštatoval to na sociálnej sieti predseda... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Podľa Drosninovej knihy sú šifry veľmi priame, pretože označujú mená, dáta a udalosti ako holokaust, vojnu alebo významné vraždy. Napríklad keď systém dekódoval slová „pristátie na Mesiaci“, boli blízko objavené slová „kozmická loď“ a „Apollo 11“.

„1939“ rok, kedy začala druhá svetová vojna, sa objavil vedľa slov „svetová vojna“, „A. Hitler“, „nacista“. Ďalším naplneným proroctvom bola vražda Kennedyho. Vedľa slova „Kennedy“ sa objavilo „Dalas“, „strelec“, „strieľať na hlavu“, „smrť“. No musíte uznať, že toto naháňa hrôzu.

Reverzná reč

Podľa teórie Davida Johna Oatesa je ľudská reč rozdelená do dvoch oblastí. Otvorený jazyk, ktorý je prezentovaný klasikou rečou a skrytý jazyk, ktorý je vnímaný reverznou rečou. Keď hovoríme klasicky, môžeme vlastne narozprávať čo chceme. Naopak reverzný jazyk odhaľuje naše pravé myšlienky vychádzajúce z nášho podvedomia.

Avšak treba povedať, že psychológia ani žiadna iná vedná disciplína sa nikdy nevenovala výskumu reverzného jazyka. Naopak je považovaný za obyčajný fenomén a výsledky Oatesovho výskumu sú považované za nedostatočné. Ako ale vysvetliť skryté šifry v Biblii?

HUĎO: COVIDOTYRANI ZRUINOVALI VŠETKO!
"Čo nahnevalo progrestrolla? Progresívci a oľanovci neuznávajú iné vedecké kapacity ako tie "svoje". Druhý názor je podľa nich "sr..č...ka"," reaguje publicista a kandidát Republiky v parlamentných voľbách Ľubomír Huďo na slová - podľa jeho slov -... Čítať ďalej
22 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik