ODPADNETE! Danny Kollár telefonoval s demokratkou NVOTOVOU! Čo si šuškali do uška? (VIDEO)
23 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Youtuber Danny Kollár zatelefonoval kandidátke Demokratov v parlamentných voľbách Dorote Nvotovej, ktorá sa predtým vyjadrila, že Kollára by bolo potrebné "vypnúť".

Demokratka Nvotová: Slobodu slova treba normálne vypnúť

Známy youtuber Danny Kollár zverejnil video, v ktorom najprv okomentoval vystúpenie Doroty Nvotovej (Demokrati) v televíznej diskusii. Spolu s ňou bol v štúdiu aj Ondrej Ďurica (Republika). Témou ich rozhovoru boli sloboda prejavu a cenzúra. Nvotová v relácii hovorila aj o Dannym Kollárovi (Bombicovi). Vyjadrila sa, že Kollár širi lži, konšpirácie a „treba ho normálne vypnúť“.

Video pokračuje tým, ako Danny Kollár Nvotovej zatelefonoval. Kollár sa najprv predstavil a spýtal sa Nvotovej, či by ju mohol pozvať do relácie, čo ju rozosmialo. Nvotová odpovedala, že ďakuje za pozvanie, ale neprijíma ho. „Nemôžem podporovať tento typ platformy,“ povedala kandidátka na post poslankyne. Uviedla, že keď bude Kollár úplne „legálny“ a príde do štandardného média, tak pozvanie do takej relácie neodmietne.

Prezumpcia neviny "demokratke" nič nehovorí

Kollár sa potom spýtal, či on teda nie je "legálny", načo Nvotová odpovedala, že je na neho vydaný zatykač. Kollár odvetil, že je pravda, že taký zatykač je vydaný a že je obvinený, pričom však nie je obžalovaný a má čistý register trestov. „Ja som nevinný človek,“ uviedol Kollár a dodal, že zatykač je na neho vydaný kvôli politickej situácii.

„Však, pokiaľ sa dokáže Vaša nevina, tak je to v poriadku,“ odpovedala na to Nvotová. Kollár potom upozornil na to, že by v jeho prípade mala platiť prezumpcia neviny. Nvotová však uviedla, že až keď prebehne proces a vynesie sa rozsudok,  bude všetko v poriadku.

Nvotová ďalej naznačila, že Kollár by sa nemal vyhýbať úradom, načo on odpovedal, že sa im nevyhýba. Vysvetlil, že nemôže prísť z Británie na Slovensko, lebo mu úrady zobrali cestovný pas. Nato Nvotová uviedla, že mu s jeho situáciou nevie pomôcť. Následne zrekapitulovala, že Kollár ju pozval do relácie, čo ona odmietla a tým ich vzájomný rozhovor považuje za ukončený.

Konšpirátor Matovič? POZRITE čo najnovšie VYMYSLEL
Ďalšia "atomofka" z dielne Igora Matoviča (OĽaNO a priatelia) dnes rozosmiala snáď každého, kto túto informáciu zachytil. Na sociálnej sieti si zakonšpiroval a vymyslel toto: "MANIPULÁCIA VOLEBNEJ KAMPANE !!! Progresívne Slovensko (PS) SA... Čítať ďalej
22 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Progresívne náhody, či zázraky?

Kollár taktiež v poslednom čase okomentoval propagačné video Progresívneho Slovenska, kde progresívci vyzývajú svojich priaznivcov na vačšiu interakciu na sociálnej sieti. Ďalej upozornil na video PS, ktoré malo pred štyrmi týždňami približne 2 200 pozretí, pričom aktuálne – v momente vzniku dotyčného Kollárovho videa – malo toto video 181-tisíc pozretí.

Podľa Kollára je to „úctyhodné“ a „veľmi nezvyklé“ číslo. Kollár vo videu taktiež poukazuje na fotografiu mítingu PS v Nitre, na ktorej však vidno len pár jednotlivcov. Podobná fotografia vznikla aj na stretnutí Progresívneho Slovenska vo Vranove nad Topľou.

Viac vo videu:

Dráčik TVRDO odchádzajúcej politickej elite: Čo ste tu tri roky predvádzali, muselo prebrať aj dinosaura
Záplava migrantmi je riadená sabotáž! Politici, kompetentní úradníci a iní spolupáchatelia, ktorí túto inváziu spôsobili tým, že boli súčinní pri jej realizácií alebo sa nečinne prizerali, musia niesť trestnoprávnu zodpovednosť za škody a... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik