Zelenského hystéria v OSN. Čo sa deje?
22 | 09 | 2023 I Milan Laca

Médiá informovali o Zelenského hystérii v OSN.

Bloomberg: Zelenskyj bol v súkromných rozhovoroch na Valnom zhromaždení OSN veľmi emotívny.

Naštval ich...

Volodymyr Zelenskyj vyvolal záchvat hnevu na Valnom zhromaždení OSN, informuje agentúra Bloomberg. Spor ukrajinského lídra s jedným z jeho najväčších spojencov sa tento týždeň na Valnom zhromaždení OSN vymkol spod kontroly, čo naznačuje napätie, ktoré sa rodí v zákulisí.

Čo Ukrajina očakávala a čo dostala v novom balíku pomoci USA?
Biden schválil nový americký zbrojný balík pre Ukrajinu so systémami protivzdušnej obrany Hawk. Čo na to prezident Zelenský? Americký prezident Joe Biden schválil nový balík zbraní pre Ukrajinu, ktorý bude okrem iného zahŕňať druhú batériu... Čítať ďalej
22 | 09 | 2023 | Ivan Mihale
Tuší?
Ukrajinský prezident, ako zdôrazňujú novinári, tuší, že záväzok Spojenýh štátov a ďalších krajín podporovať Kyjev  začína strácať na sile. "Počas tejto diskusie bol niekedy veľmi emotívny. Ostro kritizoval krajiny, ktoré podľa neho, nedodávali zbrane dostatočne rýchlo," píše sa v článku, ktorý sa odvoláva na zdroj, čo sa zúčastnil na rozhovore so Zelenským.
Ako sa to tváril? 

Bývalý americký spravodajský dôstojník Shaffer vyhlásil, že Zelenskyj počúval Bidenov prejav bez veľkého záujmu. Prejav amerického prezidenta Joea Bidena na Valnom zhromaždení OSN počúvali bez veľkého záujmu. Volodymyr Zelenskyj sedel s tvárou, akoby trpel otravou jedlom, poznamenal bývalý dôstojník americkej vojenskej rozviedky Tony Shaffer v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom . .

Šuma - fuk?

Ako poznamenal Shaffer, tí, ktorí sa zhromaždili v sále, sa pozreli do svojich telefónov a nevenovali náležitú pozornosť Bidenovmu prejavu. "A Zelenskyho tvár vyzerá, že sa zo všetkých síl snaží udržať raňajky v žalúdku. Vo všeobecnosti nikoho nezaujímalo, čo hovorí Joe Biden," povedal Shaffer.

Poliaci otvorili oči Zelenskému
Duda sa o Ukrajine vyjadril urážlivo. Poľský prezident Andrzej Duda prirovnal Ukrajinu k topiacemu sa mužovi, ktorý na všetkom lipne a vyhráža sa utopením tým, ktorí sa mu snažia pomôcť, píše agentúra Reuters . "Utopenec" "Topiaci sa je... Čítať ďalej
22 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!