SPRISAHANIE proti donovi Quijoteovi de la Trnava? O ČO IDE NAOZAJ
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Priatelia, nedajte sa pomýliť, upozorňuje na sociálnej sieti politický analytik Eduard Chmelár. Jeho Igorodie pení na facebooku, že Progresívne Slovensko sa sprisahalo so smerohlasáckou mafiou proti neohrozenému bojovníkovi donovi Quijoteovi de la Trnava a všetci svorne odmietli ísť s ním do diskusie v TV Markíza, lebo sú to vraj zbabelci a boja sa ho. Ale skutočnosť je iná...

Igorovo miesto je v kazajke

Podľa Chmelára je skutočnosť taká, že Igor Matovič nemá v debate štyroch lídrov preferenčne najsilnejších strán čo robiť. Jednak preto, lebo OĽaNO nepatrí medzi najsilnejšie politické subjekty ani omylom a jednak preto, lebo Igor Matovič nie je volebným lídrom.

"Je číslom 150. To nie je číslo na hasičov (on by potreboval skôr 155), ale jeho číslo na kandidátke. Patrí maximálne tak do diskusie s Jolanou Kusou, Arturom Bekmatovom a Pellegriniho bratrancom. Tam je jeho miesto, Prípadne v kazajke, ale to je už práca pre psychoanalytika, nie politického analytika," myslí si Chmelár.

Tvrdí, že ak sa tu niekto pokúsil o manipuláciu volebnej kampane, tak je to TV Markíza, že niečo také vôbec dopustila. "Igor, darmo tu vrieskaš. Mal by si si oddýchnuť niekde v ústave s meditačnou hudbou. A my všetci od teba," uzavrel politológ.

Prehrala Markíza, myslí si šéfredaktor Denníka N

"Od jej vzniku neboli voľby, v ktorých by nediktovala hru. Teraz sa to zmenilo. Robert Fico oznámil, že nepríde. Po ňom odmietol prísť Peter Pellegrini a nakoniec aj Michal Šimečka. Fico si vytrucoval svoje, Markíza ustúpila. Ak na začiatku bola debata, či môže Smer vyhrať voľby bez Markízy, teraz je debata, či Markíza musela prehrať," píše na sociálnej sieti šéf enka Matúš Kostolný. 

"A na koniec Matovič. Samozrejme, že klame. Fico, Pellegrini ani Šimečka sa ho neboja. A ani sa nekoordinujú v snahe jemu robiť zle. Do diskusie nejdú každý z vlastných dôvodov, Matovič už nie je v pozícii, že by to mohol ovplyvniť. V skutočnosti je to tak, že im nestojí za to. Nie je pravda, že nebude diskusia lídrov. Naopak. Je ich až príliš veľa. Akurát tieto voľby nebude na Markíze," uzavrel Kostolný.

Asi najpovolanejší - riaditeľ spravodajstva a publicistiky v Televízii Markíza Henrich Krejča pred verejnosťou mlčí. "Matúš, pri všetkej úcte k Tebe, nemáš pravdu. Viac máš v správe," tajomne okomentoval Kostolného príspevok na Facebooku.

Výzva na celonárodný bojkot
"Markíze sme odkázali, že Smer bude bojkotovať jej predvolebné politické diskusie." Pripomína na sieti Telegram Ľuboš Blaha. "Televízii, ktorá nazýva našich voličov a sympatizantov "dezolátmi" a šíri tú najtupšiu americkú propagandu, nebudeme... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Čo markízaci čakali? Smer vyhlásil bojkot ešte 24. augusta

My však musíme pripomenúť jeden fakt. Odmietnutie tendenčnej televízie, hlásnej trúby progresívcov, zo strany Smeru nie je žiadna novinka.

„Kým sa TV Markíza nevráti k serióznej práci celoštátneho média, ktoré má zo zákona objektívne, nestranne a nezaujate informovať bez vlastných hodnotiacich úsudkov, SMER – SSD sa nebude zúčastňovať predvolebných politických diskusií TV Markíza,“ uviedla strana Smer ešte 24.8. s tým, že poukázala jednak na neobjektivitu spravodajstva, na manipulácie s hlasovaním, ale aj im prekážalo účelové označenie protestujúcich za dezolátov.

K bojkotu Markízy sa pridáva ďalšia strana (VIDEO)
Hnutie Republika cez svojho predsedu Milana Uhríka informovala verejnosť, že sa pridáva k opozičnému bloku, ktorý sa rozhodol bojkotovať predvolebné diskusie v podľa nich tendenčne informujúcej televízii Markíza. Uhrík tvrdí, že hnutie sa nechce... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Koledovali si o to

"Markíze sme odkázali, že Smer bude bojkotovať jej predvolebné politické diskusie," upozornil ešte koncom augusta na sieti Telegram podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. "Televízii, ktorá nazýva našich voličov a sympatizantov "dezolátmi" a šíri tú najtupšiu americkú propagandu, nebudeme pomáhať v jej komerčných aktivitách."

"Roky do nás kopali a teraz by chceli, aby im Robert Fico zvyšoval čísla sledovanosti? Zabudnite, lúzri. Môžete si zavolať toho truhlíka Šimečku, nech si podiskutuje s uspávačom hadov Majerským, určite si to pozrie aspoň dvadsať Bratislavčanov a aj tí zaspia pri telke," uzavrel Blaha koncom prázdnin.

Nám zostáva teda iba hádať, prečo svoju účasť odvolal aj líder progresívcov Michal Šimečka. Pravdepodobne sa naozaj zľakol, že v štúdiu bude sedieť opäť sám s Igorom Matovičom. Pred týždňom v diskusnej relácii TV JOJ totiž od neho zažil riadny debakel!

HROZNÁ POTUPA ŠIMEČKU: Matovič mladého úplne VYGUMOVAL! A on chce byť premiér?
Hľadá sa líder. Značka: Rýchlo! Predseda PS nevie diskutovať v našich politických dueloch. A nie, nebude to lepšie. Zabudnite! Presne toto si myslí známy moderátor a redaktor Braňo Dobšinský po štvrtkovej relácii Na hrane TV JOJ, kde boli v dueli... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik