Migaľ: MAFIÁN MIKULEC alebo CAP ZÁHRADNÍKOM?
22 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Bývalý reportér, dnes kandidát na poslanca za stranu Hlas-SD Samuel Migaľ zistil, že Roman Mikulec (OĽaNO) si na nedostatok rozhodne nemôže sťažovať. Svoju vôbec nie skromnú nehnuteľnosť si zveľaďuje na Orave, v Zázrivej.

Mikulec, Delej a Zázrivci

Vo videu Migaľ ukazuje dva luxusné zruby v Zázrivej. Podľa miestnych tam Mikulec aj s „takými búchačmi“. Oficiálne obe nehnuteľnosti patria Branislavovi Delejovi, čo je bývalý riaditeľ Nemocnice sv. Michala v Bratislave. Keďže táto nemocnica spadá pod ministerstvo vnútra, Deleja do funkcie menoval práve Mikulec.

Hádzanie vajec do Pročka MÁ DOHRU: Lučenec rieši postup policajta! (VIDEO)
Zanedbal mestský policajt svoje povinnosti? Mesto Lučenec odsúdilo akékoľvek prejavy agresie či verbálneho a fyzického násilia. Postup príslušníka Mestskej polície Lučenec už rieši, informuje portál bystrica.dnes24.sk. Podal aj trestné... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Z ministerského platu?

Migaľ tvrdí, že na realitnom trhu má takáto nehnuteľnosť hodnotu aj pol milióna eur, nehovoriac pritom o pozemkoch. Človek, ktorého Migaľ vo videu anonymizoval hovorí, že na kúpu pozemkov a stavbu nehnuteľností sa použila provízia zo škandalózneho nákupu vrtuľníka.

Video Samuela Migaľa

Veľmi tesné spojenie

Migaľ pripomína, že niekoľko Mikulcových škandálov sa týka aj Nemocnice sv. Michala. Napríklad to, že počas najprísnejších covidových opatrení Borisa Kollára práve v tejto nemocnici navštívili traja koaliční lídri a rôzne priateľky. Personál, ktorý na to poukázal, bol prepustený a celé to prikrýval minister Mikulec.

Ferusová TVRDO ZAŤALA: Cesta do lekárne počas lockdownu? Nevedel som nič rýchlo vymyslieť! (VIDEO)
Ema Ferusová je ďalšia zo žien, ktoré sa pustili do Borisa Kollára. Obvinila ho z toho, že ju donútil ísť na dve interrupcie, čo veľmi ublížilo jej psychike. Kollár sa bráni s tým, že je to diskreditačná kampaň jeho menovca Zoroslava Kollára a... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Prečo Mikulec kryl Deleja

Už v minulosti tender na stráženie tejto nemocnice vyhrala strážna služba spájaná s Mikulcovým bratom; prestalo fungovať kardiologické oddelenie a odišli mnohí zamestnanci, ktorí nesúhlasili s Mikulcovým a Delejovým vedením; Delej prenajal lekáreň a laboratórium cudzím firmám za nejasných okolností. To je len časť informácií, ktoré Migaľ vo videu pripomína. Prečo ich Mikulec kryl možno podľa Migaľa nájdeme na Orave, v Zázrivej.

Písali aj prezidentke, nepomohlo

Zamestnanci Nemocnice sv. Michala sa ešte v novembri 2021 obrátili aj na prezidentku a patričných ministrov listom, v ktorom tvrdili, že vedenie nemá problém ani s veľmi neštandardnými prostriedkami.. 

„Najviac znepokojujúcim rozmerom generálneho riaditeľa je tlak na porušovanie základných eticko-morálnych nastavení vykonávania lekárskeho povolania a zavedenie zavádzajúcej komunikácie, nátlaku, vyhrážok, rôznych foriem šikany zo strany vedenia ako základného manažérskeho nástroja,“ uvádza sa v liste. 

Mali sa podpísať

Otvorený list však nebol podpísaný. Preto nie je zrejmé, aká časť z viac ako tisíc zamestnancov nemocnice sa s ním stotožňuje. Preto MV SR využije nástroje na získanie spätnej väzby zamestnancov, ktorým "umožníme anonymne reflektovať na aktuálnu situáciu aj zamýšľané zmeny v Nemocnici sv. Michala tak, aby mali priestor prezentovať svoje názory a postoje. Samozrejme, následne sa nimi budeme zaoberať,“ dodala hovorkyňa ministerstva.

Čo sa deje v nemocnici, kde sa liečia štátni zamestnanci a ústavní činitelia?
Nemocnica sv. Michala v Bratislave je jedným z najmodernejších zdravotníckych zariadení na Slovensku. Nečudo, liečia sa tam napríklad aj ústavní činitelia, ale aj príslušníci silových zložiek. Čo sa tam ale deje, keď zamestnanci prosia o pomoc... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik