Konšpirátor Matovič? POZRITE čo najnovšie VYMYSLEL
22 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Ďalšia "atomofka" z dielne Igora Matoviča (OĽaNO a priatelia) dnes rozosmiala snáď každého, kto túto informáciu zachytil.

Na sociálnej sieti si zakonšpiroval a vymyslel toto: "MANIPULÁCIA VOLEBNEJ KAMPANE !!! Progresívne Slovensko (PS) SA KOORDINUJE S MAFIOU ZO STRANY SMER a HLAS"

Podľa jeho slov si TV Markíza v utorok oficiálne pozvala na finálovú diskusiu, ktorá mala byť 26.9. o 20:50 hod a dnes ráno im z TV Markíza oznámili: "Vzhľadom na to, že predsedovia strán PS, SMER a HLAS - Michal Šimečka, Robert Fico a Peter Pellegrini sa odmietli zúčastniť debaty s Igorom Matovičom, finálovú debatu na TV Markíza rušíme."

"Čítate dobre - Progresívne Slovensko sa v snahe vyhnúť debate s Matovičom, radšej dohodlo s mafiou a dosiahli úplné zrušenie finálovej debaty - pre naše hnutie úplne najkľúčovejšej debaty kampane."

Matovič po tejto informácii to zrejme musel poriadne rozdýchať lebo napísal: "Chápem, že Fico s Pellem sú zbabelci, vyhýbajú sa diskusiám so mnou. Radšej "diskutujú" s takými, ktorí ich v debate len mojkajú. Zbabelci.Teraz Šimečka robí to isté. Na FB vyplakáva, ako s ním nechce ísť diskutovať Fico, ALE teraz pokrytecky robí absolútne to isté.Robiť dohody s mafiou, aby vyblokovali Matoviča, je mimoriadne zbabelé. Ohovárať ma v diskusii, kde nie som, ako včera, na to Šimečka odvahu má, ale povedať mi to do očí, na to mu odvaha akosi chýba. Presne tak ako Ficovi a Pellegrinimu," napína svali líder OĽaNO.

"Je mi veľmi ľúto, že PS rezignovalo na boj proti mafii (odmietli vylúčiť zo spolupráce HlasoSmer)... a už sa s nimi aj koordinuje. Je mi ľúto, že sa Šimečka tvári ako protivník Roberta Fica, ale pritom sa správa tak isto ako Fico.Toto je jasný odkaz pre všetkých ľudí, ktorí si ešte stále myslia, že Progresívne Slovensko ich nezradí s mafiou. Predá vás kedykoľvek, keď im to bude vyhovovať."

V závere verejnosť uistil, že AK NECHCETE VLÁDU MAFIE - TAK PLATÍ: "Čím bude mať PS viac hlasov, tým väčšia šanca na ústavnú väčšinu mafie a fašistov. Vyblokujú menšie demokratické strany a tak síce budú mať dosť hlasov, ale vládu vyskladá Fico s fašistami a spol. Ešte inak - slepo sa hrnúť do voľby PS, je najistejšia cesta demokratického Slovenska do pekla."

Matovičove TEATRO na GP! Trestné oznámenie na Roberta Kaliňáka a spolupáchateľov
Líder hnutia OĽANO a priatelia Igor Matovič podal v piatok trestné oznámenie na exministra vnútra za Smer-SD Roberta Kaliňáka a ďalších v súvislosti s minulotýždňovým incidentom počas tlačovej konferencie Smeru-SD. Pôvodné vyjadrenie Matovič... Čítať ďalej
22 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik