Jožo Pročko už bez goliera: Nie som chrapúň
22 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Poslanec OĽaNO Jozef Pročko sa v piatok podľa pokynov z úrazovej ambulancie dostavil na kontrolu k lekárovi. Po dvoch dňoch kľudového režimu si podľa vlastných slov oddýchol a svojim fanúšikom na sociálnej sieti sa prihovoril už bez fixačného goliera hlavne preto, aby sa im poďakoval.

Už bez fixačného goliera poslanec Pročko cestou od lekára poďakoval všetkým priatznivcovm a skonštatoval, že boli aj veľmi neprajné reakcie na jeho osobu a napadnutie. Vo videu vysvetľuje, že sa nenechal vypísať na PN (práceneschopnosť), pretože nechcel, aby útočník utrpel finančnú ujmu. Pročko síce chápe množstvo vtipných obrázkov, ktoré na margo incidentu vzniklo, no niekoľkokrát zduplikoval, že bol napadnutý zozadu, pričom to vajíčko mu bývalý policajt rozbil o hlavu. Pripomenul "test Ficom" a tiež vysvetlil, ako to bolo s jeho lekárskou správou. 

Golier už len na sedadle auta

„Všetko, čo ma bolelo, hlava, pískanie v ušiach prešlo, dva dni som nespal,“vysvetľuje poslanec, pričom hovorí o noci z pondelka na utorok a z utorka na stredu, no v piatok to už podľa jeho slov bolo dobré.

„Chcem vám všetkým naozaj veľmi pekne poďakovať za podporu, všetkým chcem zo srdca poďakovať za vaše príjemné správy,“ hovorí Pročko vo videu. Poslanec z Novohradu však hovorí aj o tom, že nie všetky správy boli prajné a konkrétne menuje také, kde mu ktosi písal, že je škoda, že do hlavy nedostal tehlou.

Unikla údajná lekárska správa o Pročkovej diagnóze (VIDEO)
Voľby sa blížia a pomaly nie je dňa, kedy sa nominanti OĽaNO nedostanú do nejakej fyzickej potýčky. Začalo to Igorom Matovičom na tlačovej besede Smeru, o pár dní neskôr pred obliatim pivom uchránili posádku legendárneho Raptora len zamknuté dvere... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Nie je chrapúň

„Zase ďalej čo chcem povedať je to, že ja som sa nedal na maródku, nešiel som na PN-ku. Ak by som bol chrapúň, ako ten pán, čo ma udrel odzadu päsťou, tak by som šiel na tú maródku. Ľudia mi tam písali – lež dva týždne, nech si to odpyká. Ja si myslím, že to, čo spravil, vyrieši buď polícia, alebo karma,“vyjadruje poslanec do kamery presvedčenie a dopĺňa ho informáciou, že kamerové záznamy, aj svedkovia podporujú jeho slová o napadnutí.

Len sa smejte...

„On tvrdil, že to bolo len vajíčko, ktoré mi rozbil na hlave odzadu. Po internete kolujú také vtipné veci, že som Kalimero a že ... to je humor, s tým nenarobím nič. Humor by to ale nebol pre toho, komu by takto udreli po hlave,“ konštatuje poslanec.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Telegram / Casus beli
Facebook
Facebook

„Koluje tam ešte jedna taká vec, že mi vlastne nič nie je, lebo som povedal v jeden deň, že tri dni budem nosiť toto, túto záležitosť, druhé že štyri dni, no lekár mi povedal, že môžem aj týždeň. Ale toto je to, čo mi ľudia vyčítajú, že som klamár, lebo raz som povedal, že tri dni, raz že štyri dni,“vysvetľuje Pročko s tým, že ako názornú pomôcku si z vedľajšieho sedadla berie fixačný golier. Zverejnil tiež správu, lebo jeden zo združenia Brat za brata podľa jeho slov klamal, že nebol ani u lekára.

Nechcel ublížiť

„Ja som bol u lekára, mal som správu, nikoho som tam nechcel napadnúť, hlavne som si toto nekúpil,“ ukazuje znovu zdravotnícku pomôcku s tým, že to dostal v nemocnici.

Facebook / Jožo Pročko stránka | Lekárska správa, ktorú Pročko zverejnil 20. septembra

„Ja som naozaj nechcel ublížiť tomu pánovi, tomu, čo mňa ublížil, pretože keby som šiel na maródku, tak to je pre neho veľmi ťažké. Pročko cituje zo správy, v ktorej sa uvádza, že RTG lebky a chrbtice bez evidentných traumatických zmien.

Hádzanie vajec do Pročka MÁ DOHRU: Lučenec rieši postup policajta! (VIDEO)
Zanedbal mestský policajt svoje povinnosti? Mesto Lučenec odsúdilo akékoľvek prejavy agresie či verbálneho a fyzického násilia. Postup príslušníka Mestskej polície Lučenec už rieši, informuje portál bystrica.dnes24.sk. Podal aj trestné... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Takže, ako to bolo

„No áno, RTG bol bez evidentných traumatických zmien. Potom ešte tam píšu, že nezvracal, že to je dôležité,“ vysvetľuje Pročko s tým, že zvracal až neskôr na polícii a na kameru aj ukázal diagnózu s tým, že „to sú správy, ktoré šíria tí, čo ma nemajú radi.“

Osvojil si „test Ficom“?

„A k tomu, čo sa mi stalo ... Viete, keby sa to stalo komukoľvek inému, tak internet je plný nenávisti na tých, čo to urobili. Keďže sa to stalo mne, tak všetci hovoria – dobre, ešte mu viac mali naložiť,“ sťažuje si Pročko, ktorého zarazila agresia, akou „tí traja z Brat za brata na mňa začali“, to, čo robili aj rómskej platforme a to, ako pokračovali. Vraj mu tvrdili, že hádzanie vajíčok je normálny prejav odporu a tak sa Pročko pýta, či si diváci vedia predstaviť hodiť vajíčko do Fica.

„Čo by robili tí Ficovi priaznivci, ako by toho človeka zlikvidovali, ako by ho zničili?,“ uvažuje Pročko nahlas s tým, že jeden lekár mu povedal, že škrupina z toho vajca by mu mohla poškodiť zrak.

„Ale ja som nedostal do tváre, mňa netrafili vajíčkom do tváre a do hlavy, on hodil do trička. Ale mne ten bývalý policajt, ktorý vedel, čo robí, on vedel, čo robí, tak ten bývalý policajt mi na hlave rukou rozbil to vajíčko. Odzadu. Ja som to nečakal,“ objasňuje poslanec.

Hod vajcom mu spôsobil peklo zo života! Pročkovi pomáha tento LIEK
Na pondelkovom mítingu Rómskej platformy OĽaNO v Lučenci dostal Jožo Pročko vajíčkom do hlavy tak, že má podvrtnutú chrbticu. Ľudí zaujíma, ako dlho sa vlastne bude liečiť a čo sa mu vlastne stalo. Podľa videa, ktoré Pročko zverejnil, užíva lieky... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Zduplikoval, pre istotu

„Je všetko v poriadku, ja som sa nedal na tú maródku, nechcem tomu človeku ublížiť. Ja mu nechcem ublížiť, pretože keby som šiel na maródku, tak dostane takú pálku, že sa z toho zblázni,“ prízvukuje poslanec, ktorý však verí, že útočník dostane to, čo si zaslúži. Nie len od polície, ale aj od Božích mlynov.

„Je to bývalý policajt, ktorý vedel, ako má udrieť, vedel, čo má spraviť, vedel, čo má tvrdiť, že to je vlastne len vajíčko na mojej hlave,“pripomína Pročko, ktorý ešte raz vypichol fakt, že všetci, ktorí sa mu smejú, si majú predstaviť úder päsťou odzadu do hlavy tak silno, že sa im zaiskrí.

„Ja verím, že náš život na Slovensku bude pokračovať ďalej, aby takíto agresori Brat za brata nemohli ďalej ubližovať,“ uzatvára Pročko s tým, že hoci golier už nepotrebuje, v kľudovom režime ostáva.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!