Hlas ľudu: Neželaný nádejný premiér dostal po frňáku
24 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Vo štvrtok večer poslal Fico Dibákovú do hája počítať medveďov. Na JOJ 24 moderovala súboj predsedov Smeru, PS, Hlasu a Sasky. Predstavila ich ako lídrov strán, z ktorých jeden bude premiérom. Že tam boli Fico, Šimečka  a Pellegrini, prví traja z prieskumov, to mi je jasné, ale prečo Sulík, tak to neviem. Možno do počtu, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Možno do počtu ho brali aj dvaja českí komentátori. Tí dnes reagovali na včerajší predvolebný súboj. Sulík ich nezaujal, no všimli si jeho „programový kalendár“. Ten ich pobavil. Len nepochopili, prečo s ním prišiel.

A keď už je reč o Sulíkovi, nemôžem si odpustiť jednu poznámku

Tečie mu do topánok, a tak sa chytá žobráckej palice. Žobre o hlasy strán, ktoré nemajú šancu dostať sa do parlamentu. Aby vraj neprepadli. Pamätám si, že kým niektorí už kampaňovali, Sulík si váľal gule. Zabudol, že vola treba chytať za rohy -  teraz už chytá za chvost.

Podľa Pellegriniho aj prepadnuté hlasy sú demokratickým prejavom vôle ľudu. Aj ja neúčasť na voľbách chápem ako slobodné rozhodnutie, preto odmietam každodenné tlaky a násilie na nevoličov. Pomaly zavedieme povinnú účasť vo voľbách ako komunisti.  A povinnosť voliť jednu stranu. Nie komunistov, ale Progresívne Slovensko.

Komentátori sa netajili tým, na ktorej strane stoja. Jeden z nich by najradšej ako víťaza videl Pellegriniho, druhý, ktorý o sebe povedal, že je moravský Slovák, fandí Šimečkovi. A nevie si predstaviť lepšie spojenie, ako Šimečka a Pellegrini. Keby to vyšlo, presťahoval by sa na Slovensko.

Ďakujeme, neprosíme, ostaňte vy len doma. My takú koalíciu nechceme.

A keď už mám slovo, vyjadrím sa aj  k debate politikov.

Hneď na začiatku sa moderátorke pošmykol jazyk. Fica predstavila ako predsedu Hlasu, čo Fico zobral s humorom. Ale humor išiel bokom, keď vytiahla posledné odkazy Fica a Pellegriniho. To by nebola Dibáková, keby ich nechcela štvať proti sebe. No Fico ju zabil poznámkou, že jeho výroku na fejsbuku nerozumela. Poslal ju do hája a ďalej už nerýpala. Ani Pellegrini sa nedal vyprovokovať. Vyzeralo to skôr tak, že si chlapci začínajú rozumieť. Bodaj by!

Zároveň musím oceniť aj to, že ani Fico, ani Pellegrini nenechali bez povšimnutia Šimečkove urážky. A tak náš neželaný „nádejný premiér“ zaslúžene dostal po frňáku.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

ZÚRIVÁ REAKCIA ČAPUTOVEJ: Fico znovu KLAME!
Čaputová zasahovala do práce OČTK! Predstavitelia Smeru-SD plánujú po parlamentných voľbách podať na prezidentku Zuzanu Čaputovú návrh na obžalobu za porušovanie Ústavy SR. Strana ju kritizuje za stretnutie s generálnym prokurátorom Marošom... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik