Marián Greksa je potrestaný! (VIDEO)
22 | 09 | 2023 I Eka Balašková

V stredu ráno na Facebooku na Mariána Greksu čakalo nemilé prekvapenie. Sociálna sieť mu vypla jeho fanúšikovskú stránku. Kvôli dva roky starej piesni. Cenzorom  sa nepáčila preto, že zaznela na trnavskom mítingu strany Hlas.

Dva roky stará pieseň Vypadni klamár, vypadni podvodník, vypadni plagiátor facebookovým overovateľom faktov, či cenzorom, zrejme leží v žalúdku kvôli tomu, že ju Greksa spieval na mítingu strany Hlas v Trnave. Pod záznamom z nej si hudobník našiel výdatný náklad aj negatívnych komentárov, no to mu vôbec neprekáža. Vo svojich postojoch voči politickým špičkám je mnohým diskutérom nepohodlný. Greksove príspevky sú známe tým, že si nedáva servítku pred ústa a veci hovorí priamo.

Dva roky stará pieseň

Pieseň Vypadni klamár, vypadni podvodník, vypadni plagiátor Greksa naspieval pred viac, ako dvoma rokmi a je to čosi ako „protest-song“ proti predsedovi OĽaNO Igorovi Matovičovi, vtedy ministrovi financií.

Provokatér Matovič v Trnave POHOREL! Hlasáci dávajú NÁVOD, ako s ním VYBABRAŤ (VIDEO)
Verejná medzinárodná hanba zrejme lídrovi OĽaNO nestačila a v piatok si chcel dať repete na mítingu Hlasu v Trnave. No hneď, ako začal "vyrevovať svoje mantry cez repráky", stalo sa niečo neuveriteľné! Takto treba na bláznov, hovoria hlasáci. A... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vystrčili pazúriky

Práve mi zrušili Marian Greksa Fan page. Je to kvôli cca minutovému videu, ako spievam protimatovičovskú pesničku na mítingu Hlasu v Trnave, ktoré malo doteraz cez 40 000 videní, vyše 1000 lajkov a niečo cez sto negatívnych komentov, kde som sa dozvedel, že som primitívny, tupý, hlúpy, sprostý, tučný, starý lúzer, neschopný spevák, čo nič nikdy nedosiahol, debil,“ konštatuje na osobnom profile Greksa a pokračuje ďalšími, tentokrát nepublikovateľnými prívlastkami, ktorými ho diskutéri „počastovali“. Neskôr informáciu doplnil, že keď sa odvolal, mu bola fanstránka vrátená.     

Diskutéri majú svoj názor

"Všetky trafené husi zagágali,"myslí si diskutér Mada Lut.

To fakt? Asi ste trafili vajce po hlavičke," konštatuje Marika a Marek dodáva: "Demokrati. Plní lásky a pravdy."

Robí to rád ... a relatívne často

„Eeeeeej juch!!!! Ale som pár fanatikom stúpil na otlak,“ konštatuje s istou dávkou škodoradosti Greksa, ktorý sa evidentne už dlho nemieni podvoliť aktuálnemu politickému systému. Názory naň si nerád necháva pre seba a tak je mnohokrát terčom nevyberaných komentárov.

Greksa si dal robiť analýzu DNA: RIADNE VÝBUŠNÉ! Má očakávať NAKU?
Odkedy sú testy a anylýza DNA dostupné širokej verejnosti, začal sa ošiaľ! Mnohí chcú zistiť čo-to o svojich predkoch, odkaľ prišli, aké etnikum sa im do rodokmeňa primiešalo. Novej vlne sa nevyhol ani známy spevák a komunálny politik Marian... Čítať ďalej
20 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Podľahol ošiaľu

Nie je tomu tak dávno, čo sa stali módou verejne dostupné analýzy a testy DNA. Jednému takému nedávno neodolal ani Greksa, ktorému vyšlo, že z veľkej časti je východoeurópan a Balkánec. Za všetko hovorí reakcia jeho kamaráta Henry Tótha: "Úžasné Marian…. Tak ty si vlastne úplne v p**i!"

O režisérovi konfliktov

"Myslím, že už väčšina z vás videla video, ako sa klbčili Matovič s Robom Kaliňákom. Každý má na to nejaký názor. Chcem len všetkých upozorniť na to, že tieto konflikty Matovič organizuje a režíruje. Kamera, ktorá snímala tento konflikt, bola v jeho aute a nastavená a zapnutá presne na to, aby sme všetci videli jeho obetu. Aby bol opäť v správach, na soc. sietiach, aby bol on sám udatná obeť, ktorý neohrozene bojuje proti “besným Smerákom”, ako už stihla napísať ďaľšia vyžírka parlamentu Polák ml. Atď. Atď. ( Kalimu zbytočne ušli nervy. )," uviedol na sociálnej sieti známy spevák Marian Greksa na margo incidentu na tlačovej besede Smeru. 

Reakcie na rannú bitku: Ako mohol byť tento pacient premiérom? (VIDEO)
Slovenská politika je čistá psychiatria! Ako mohol byť tento pacient premiérom? Primitívna reality show jedného človeka. Presne takto to nemá vyzerať! Takéto boli reakcie zo všetkých strán na rannú bitku Matoviča so Smerom. Lietali kopačky, päste a... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik