UŽ SI SERVÍTKU NEDÁVA: Matovič TVRDO do Progresívneho Slovenska
21 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Predvolebná atmosféra hustne! A zdá sa, že Igor Matovič (OĽaNO) a Michal Šimečka (PS) sa zhodnú len na jedinom: "Preboha, len nie Fico!". Podľa Matoviča však voliči Progresívneho Slovenska budú po voľbách ešte čumieť...

Matovič Šimečku, ktorého na sociálnej sieti nazval kocúrom, obvinil, že Slovensko predá mafii. "Vy mimoriadne podceňujete vašich voličov," vytýka Matovič lídrovi PS. Uvádza, že o čo viac hlasov bude mať PS, o to pravdepodobnejšie bude, že nebude mať s kým vládnuť a "dopadne ako Mečiar". Fico bude podľa neho vládnuť s koaličnou väčšinou. 

Mnohí budú po voľbách čumieť!

Tentoraz však Matovič na sociálnej sieti pochválil autora Ivana Hlavandu, ktorý doposiaľ drukoval progresívcom. "… tento pán svoj omyl zistil včas, mnohí to zistia, bohužiaľ, až po voľbách. Nerobiť nič, nehovoriť nič a nechať za seba svoje médiá vytvárať obraz slušných dobromyseľných odborníkov - to bola stratégia PS … a to sa podarilo," vyjasňuje expremiér.

"A tak mnohí až po voľbách budú čumieť, že volili ľudí, ktorí si úplne vážne dajú do programu bezplatné, na počkanie a hlavne pred rodičmi utajené interrupcie pre dievčatá bez obmedzenia veku. Moje, nimi tak kritizované, atómovky rodinám pomáhali, ich bomby majú za cieľ rodiny ničiť … lebo vraj sme len spoločenstvo indivíduí a rodina je už len prežitý konštrukt," dodal Matovič.

TOTO by bola pre PS pohroma!
Kiska a ďalší hráči z jeho váhovej kategórie varujú, že ak progresívci prepália kampaň a ešte viac vyrastú, zničia si spojencov a ostanú sami. Upozorňuje na to na sociálnej sieti novinár a komentátor Dag Daniš. Prepálená hyperaktivita Kiska a... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik