Kollár POBÚRENÝ progresívnou detskou knižkou: TAKOUTO ZVRÁTENOU IDEOLÓGIOU CHCEME BLBNÚŤ DEŤOM HLAVY? (VIDEO)
21 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Kollára rozhorčil obsah knihy určenej deťom! Bábätká po prvé nosí bocian a po druhé sa berú v mojej spálni, konštatuje šéf parlamentu. Ale v detskom leporele sa zrazu dočítal, že môžu aj muži otehotnieť! "Ja len pevne verím, že sa mi to nikdy nestane! A takýmto spôsobom blbneme deťom hlavy," varuje líder Sme rodina.

Kollára nahnevala kniha v ktorej sa podľa vlastných slov dočítal, že otehotnieť môžu aj muži. "Nebláznime našim deťom hlavy so zvrátenými ideológiami, ktoré prinášajú niektoré politické strany. Každý nech si robí, čo chce, ale deti by sa nemali dostať k takýmto knižkám, akú som našiel ja," uviedol na sociálnej sieti Kollár. 

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

MALI BY OTCOVIA RADOSŤ? Lasicová so Satinskou sa dali na volebnú kampaň (KOMIKS)
S Luciou Molnár Satinskou spúšťame skromnú výzvu Volám a volím v súvislosti s voľbami 30.9. Svoju najnovšiu aktivitu takto avizovala na sociálnej sieti dcéra slovenského barda humoru a satiry Hanka Lasicová. Upozornila, že tým chce bojovať za... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik