Hod vajcom mu spôsobil peklo zo života! Pročkovi pomáha tento LIEK
21 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Na pondelkovom mítingu Rómskej platformy OĽaNO v Lučenci dostal Jožo Pročko vajíčkom do hlavy tak, že má podvrtnutú chrbticu. Ľudí zaujíma, ako dlho sa vlastne bude liečiť a čo sa mu vlastne stalo. Podľa videa, ktoré Pročko zverejnil, užíva lieky pomáhajúce pri bolestiach hlavy zapríčinených duševným napätím a zvýšeným napätím svalov šije.

Hod vajcom, bolesť hlavy, pískanie v uchu a neuveriteľné mentálne trápenie. Aj toto zažíva poslanec Jozef Pročko, ktorý už nedokáže viac mlčať.

„To bol taký úder, že som mal iskričky v očiach,“ objasnil Pročko a pokračoval, ako chceli stotožniť, kto ich napadol. Pročkov kolega volal políciu a napriek tomu, že ich vyzývali, aby počkali, útočníci odišli. Následne večer musel poslanec vyhľadať lekársku pomoc. Z lekárskej správy čítal, že má pohmoždenú hlavu s odreninou a podvrtnutie krčnej chrbtice.

Pročko hasí bolesť liekom Guajacuran

„Liek obsahuje liečivo guajfenezín. Používa sa u dospelých a detí od 6 rokov na uľahčenie vykašliavania pri zahlienení a na tlmenie napätia kostrového svalstva. Guajacuran sa používa pri duševnom napätí, úzkosti, tréme, nervozite pred menštruáciou, pri bolestiach hlavy zapríčinených duševným napätím a zvýšeným napätím svalov šije. Liek sa používa u detí od 6 rokov a u dospelých. Ak sa do 3 dní nebudete cítiť lepšie alebo sa budete cítit horšie, musíte sa obrátiť na lekára. 2. Čo potrebujete vedieť predtým, ako užijete Guajacuran“ píše sa v príbalovom letáku lekárni Dr.Max.

VYHLÁSME VOJNU POĽSKU! Kde sa skončí ukrajinské šialenstvo?
Arestovič navrhol vyhlásiť Poľsku vojnu. Bývalý poradca úradu prezidenta Ukrajiny Alexej Arestovič pre diplomatické škandály s Varšavou, ohľadom obilia, navrhol vyhlásiť Poľsku vojnu. Napísal o tom na svojich sociálnych sieťach. Nech je... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!