Hlas ľudu: Igora ide šľak trafiť
23 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Predvolebný boj je neúprosný. Okydávanie súpera, vylievanie špiny, bitky. Našťastie krv ešte netiekla. Len vajcia po Pročkovej hlave.

Každý bojuje ako vie

Fico podozrieva Pellegriniho, že ho to ťahá k progresívcom. A keď teda nechce s ním, Robo hovorí,  že pôjde s inými stranami. Pellegrini sa pýta: „Robo, a s ktorýmiže stranami to pôjdeš?“ A nezabudne sa pýtať na Republiku. Lebo Republika je zlo.

A zlo je podľa „samozvaných demokratov“ aj Smer. Ten takmer všetci z povolebnej koalície vylúčili. Smer a Republika sú nechcené deti politiky.  Sú ako svrab,  každý sa ich štíti. Len ľudia nie. Smer vedie a Republika sa takmer pravidelne ocitá na štvrtom mieste.

A, čuduj sa, svete, najnovší prieskum ukázal, že Slováci si za premiéra želajú akurát Fica. Z prvotného ošiaľu, keď miláčikom bol Pellegrini, už chvalabohu precitli. Zistili, že Ficov žiak nedosahuje úroveň svojho učiteľa. Ani nie tak útoky na Hlas ako skôr váhavosť a  chorobná túžba byť premiérom spôsobili jeho pád. Aj Remišová  pridala svoje polienko do ohňa, len neviem, či ju ešte niekto berie vážne.

CHLAPI, ZMIERTE SA!
Bývalý český prezident Miloš Zeman v stredu (20.9.) počas rozhovoru s politickým analytikom Eduardom Chmelárom povedal: "Verím, že pokiaľ ide o Roberta Fica a Petra Pellegriniho, nájdu k sebe cestu, už len preto, že zastupujú dve... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Ale šéf jej koalície sa snaží zo všetkých síl aj Fiatiek

Matovič si možno trikrát denne búcha hlavu o stôl,  lebo už prišiel na to, že koalícia nebol dobrý nápad. Nebude hrdinom. Najnovšie to skúša aj s terénnym autom. Vyhukuje do ampliónu ako kožkár. Keď ide o voľby, hanba ide bokom.

Ak ovšem niečo také Igor a igorovci poznajú. Opancierovaní chodia po akciách politických strán, aby ich prekazili. Nedarí sa Igorovi, po bitke pred úradom vlády potkan zaliezol do kanála. Posiela svojich riťolezov. Jožo Pročko to v Lučenci schytal. S rozbitými vajcami na hlave sa strápňoval medzi ľuďmi. A nakoniec na pohotovosti mu nasadili biely golier. Jožo urobil zo seba mučeníka. Ale na Kollára aj tak nemá, ten mal čosi také, ako kozmonauti mávajú.

Agresívni Demokrati

Dvaja boli trapošiť v Taliansku, no zdá sa, že to nezabralo. Ale na Šeligu s Naďom ani panda červená s kamošom nemajú. Šeliga a Naď sa môžu pobiť o to, kto bude najväčším hovädom kampane. Sekajú stokrát denne do Fica, no aj do radov mimo politiky. Špina vždy bude len špinou.

A malý Komplex Hamran, médiá a Čaputová tak kopú za Šimečku, že si div hnáty nepolámu. Lebo v týchto voľbách ide o veľa.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Demokrati burcujú SaS, KDH a PS: VYLÚČTE ZO SPOLUPRÁCE HLAS! (VIDEO)
Dá sa to nielen bez Smeru, ale aj bez Hlasu. Ale nie bez vášho hlasu Demokratom! Demokrati vyzvali na tlačovej konferencii Progresívne Slovensko (PS), SaS a KDH, aby vylúčili z povolebnej spolupráce Hlas-SD. Juraj Šeliga a Jaroslav Naď zo strany... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik