Demokrati burcujú SaS, KDH a PS: VYLÚČTE ZO SPOLUPRÁCE HLAS! (VIDEO)
21 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Dá sa to nielen bez Smeru, ale aj bez Hlasu. Ale nie bez vášho hlasu Demokratom! Demokrati vyzvali na tlačovej konferencii Progresívne Slovensko (PS), SaS a KDH, aby vylúčili z povolebnej spolupráce Hlas-SD.

Juraj Šeliga a Jaroslav Naď zo strany Demokrati apelujú, aby spoločne mobilizovali nerozhodnutých voličov a pokúsili sa dať nádej na vznik dobrej demokratickej vlády. Pripomenuli, že predstavitelia Hlasu-SD boli súčasťou vlád Smeru-SD a neveria, že by po septembrových voľbách nešli do vlády opäť spolu.

"Naozaj ste takí naivní, že si myslíte, že Hlas-SD nebude chcieť bezpečnostné zložky, ministerstvo vnútra, keď je vyšetrovaný Peter Žiga?" pýta sa Šeliga ostatných strán.

Odmieta, že na vznik dobrej demokratickej vlády po voľbách bude potrebný Hlas-SD. Podotkol, že stále je zhruba milión voličov nerozhodnutých a práve tých treba presvedčiť, aby volili "demokratické strany".

UŽ SI SERVÍTKU NEDÁVA: Matovič TVRDO do Progresívneho Slovenska
Predvolebná atmosféra hustne! A zdá sa, že Igor Matovič (OĽaNO) a Michal Šimečka (PS) sa zhodnú len na jedinom: "Preboha, len nie Fico!". Podľa Matoviča však voliči Progresívneho Slovenska budú po voľbách ešte čumieť... Matovič Šimečku, ktorého na... Čítať ďalej
21 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik