Výzva ku všetkým krajinám EÚ od vlády Poľska
20 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Poľská vláda včera 19. septembra vydala výzvu ku všetkým krajinám EÚ, aby okamžite zastavili inváziu imigrantov do EÚ!

Výzva obsahovať body, ktoré si zástancovia imigrácie a prerozdeľovania imigrantov, určite na svoje sociálnej siete nedajú

  • Vláda zdôrazňuje, že opustenie kompromisu z júna 2018 a návrat k riešeniam, najmä k tým, ktoré súvisia s navrhovaným mechanizmom povinného premiestňovania nelegálnych migrantov (tzv. Rakúsky pakt),  neprispejú k obmedzeniu fenoménu nelegálnej migrácie, ale naopak – tento jav prehĺbia, na úkor vnútornej bezpečnosti EÚ a jej občanov.
  • Vláda vyzýva Európsku komisiu, aby prijala primerané a okamžité opatrenia na zastavenie nezákonného prílivu ľudí do Európskej únie; a aby ukončila prerokovanie  návrhov, ktoré povzbudzujú nelegálnych migrantov k príchodu do EÚ .
  • Znepokojivý vývoj situácie na talianskom ostrove Lampedusa je jedným z prejavov silnejúceho migračného tlaku na Európsku úniu. V reakcii na návrhy Európskej komisie obsiahnuté v tzv. migračnom pakte  (teda v Rakúskom pakte) a v 10 bodovom pláne podpory imigrácie, vláda vyhlasuje, že nelegálny prílev migrantov do EÚ je dôsledkom chybnej migračnej a azylovej politiky EÚ. 
  • Vláda vyhlasuje, že akékoľvek rozhodnutie o relokácii imigrantov, teda aj desať bodov oznámených pani von der Leyenovou, sú v skutočnosti len povzbudenie pre obchodovanie s ľuďmi, povzbudenie pre tých, ktorí chcú využiť možnosť sa nelegálne dostať do Európy. Tieto rozhodnutia o relokácii sú z hľadiska deklarovaného cieľa kontraproduktívne. Pre vládu Poľska je prekvapením, že sa rozhodnutia o relokácii imigrantov stále vyhlasujú, pretože je ťažké uveriť, že tí, ktorí tieto rozhodnutia presadzujú a oznamujú, si neuvedomujú, že riadia mechanizmus, ktorý vedie k invázii do EÚ!

Aká je neriadená, prísne nevýberová imigrácia nebezpečná, dokazujú včera zverejnené dáta štatistického úradu francúzskeho ministerstva vnútra!

  • Imigranti afrického pôvodu sú zodpovední za 52 percent zločinov vo verejnej doprave v Paríži a jeho okolí, ako sú krádeže, lúpeže, násilné a sexuálne útoky, pričom tvoria len 3,2 percenta populácie Francúzska!
  • Dáta za celé Francúzsko údaje jasne ukazujú, že africkí občania majú na svedomí 42 percent vyššie spomínaných typov trestných činov, čo výrazne prevyšuje ich štatistickú váhu v rámci francúzskej populácie.
  • Podľa štatistiky trestnej činnosti v Paríži bolo 38 % násilných lúpeží a iných násilných trestných činov spáchaných cudzími štátnymi príslušníkmi z regiónu Maghreb (krajiny severnej Afriky, ako sú Tunisko, Alžírsko a Maroko). Druhú najväčšiu skupinu páchateľov tejto trestnej činnosti predstavujú cudzinci afrického pôvodu mimo krajín Maghreb. Celkom títo neeurópski cudzinci spáchali približne 70% všetkých násilných lúpeží a násilných a sexuálnych tokov v Paríži. Ďalších 8% týchto trestných činov spáchali nefrancúzski občania EÚ, a 6% európski občania nepochádzajúci z EÚ.
  • Obdobné štatistiky o trestnej činnosti imigrantov zverejnilo tento rok aj Dánsko, ktoré začalo ako prvé krajiny EÚ politiku nulovej imigrácie. Podľa dánskych vládnych štatistík trestných činov je u neeurópskych imigrantov prvej generácie o 279 % väčšia pravdepodobnosť, že spáchajú vraždu. O 464% vyššia pravdepodobnosť, že spáchajú znásilnenie. O 220% vyššia pravdepodobnosť, že spáchajú lúpežné prepadnutie. A o 53% vyššia pravdepodobnosť, že sa dopustia obchodovania s drogami. U druhej generácie neeurópskych imigrantov, teda potomkov pôvodných imigrantov je pravdepodobnosť trestnej činnosti ešte vyššia: O 850% vyššia pravdepodobnosť spáchania vraždy! O 443% vyššia pravdepodobnosť spáchania lúpežného prepadnutia! O 304% vyššia pravdepodobnosť spáchania deliktov spojených s distribúciou a predajom drog! Jedinou kategóriou trestných činov, v ktorej má táto skupina potomkov imigrantov nižšiu pravdepodobnosť spáchania trestného činu ako ich rodičia, sú znásilnení, len o 158%. Dánska štatistika dokazuje, že druhá generácia neeurópskych prisťahovalcov je menej integrovaná ako ich rodičia, a má celkom o 18 % vyššiu šancu, že bude odsúdená za trestný čin, než ich rodičia! Dánska vláda tak tento rok podrobnou štatistikou vyvrátila naratív šírený mainstreamovými médiami, že tieto deti migrantov sa darí lepšie integrovať do európskej spoločnosti, než ich rodičia. Opak je pravdou.
  • 14. septembra zverejnila francúzska justícia obsiahlu správu o páchateľoch násilnej trestnej činnosti pri tzv. masových nepokojoch vo Francúzsku v dňoch 27. júna až 7. júla 2023. Celkom bolo podľa správy len za týchto 10 dní, a len v súvislosti s nepokojmi spáchaných celkom 58 138 jednotlivých trestných činov a priestupkov! ( Strana 10 správy .) Podľa správy sa síce len 25% všetkých páchateľov trestnej činnosti spáchanej pri týchto nepokojoch narodilo v cudzine. Ale prevažná väčšina všetkých páchateľov bola tvorená jedincami francúzskej národnosti, ale imigračného pôvodu, v 2. a 3. generácii, a z krajín Maghrebu, a zo subsaharskej Afriky! Opäť tak bolo na základe policajných dát o národnostiach, a pôvode páchateľov dokázané, že integrácia neeurópskych prisťahovalcov nefunguje! ( Odkaz na Správu v PDF. )

Z dnes citovaných správ vlád Poľska, Francúzska i Dánska sa zdá byť jasné, prečo Rakúšania neustále odmietajú zverejňovať národnosť páchateľov trestnej činnosti, a prečo odmietajú odvolať aj svoj tohtoročný podpis na pakte o prerozdeľovaní imigrantov medzi krajinami EÚ!

Keď 15. septembra v reakcii na imigračnú krízu na talianskom ostrove Lampedusa Andrej Babiš uverejnil na sociálnych sieťach text:

"Pán premiér, pán Rakúšan, fakt chcete niekomu ešte tvrdiť, že vaša migračná dohoda nebola pre pašerákov a nelegálnych migrantov pozvánkou do Európy?"

Tak ho Rakúšan nazval klamárom a odpovedal mu:

"Ale kdeže pozvánka. Tá dohoda, ktorú ste sa snažili vyjednať vy a ktorú teraz démonizujete, keď sme ju konečne dotiahli, totiž eštw neplatí. Začne platiť, až ju schváli Európsky parlament. A potom nám pomôže lepšie riešiť práve tie veci, na ktoré poukazujete. A to bez povinných relokácií. Riešenie, nie strašenie. A fakty, nie klamstvo. (Aby ste sa zase nemusel za niečo ospravedlňovať, to sa vám teraz deje nejako často, čo?)"

Bude tak veľmi zaujímavé sledovať, či sa Rakúšan v najbližších dňoch odváži označiť za klamára aj poľskú vládu, pretože tá včera zverejnila zhodný text, aký zverejnil 15. septembra Andrej Babiš:

Vláda Poľska vyzýva Európsku komisiu, aby ukončila prerokúvanie návrhov, ktoré  povzbudzujú  nelegálne k príchodu do EÚ! Vláda Poľska, tak vyzýva všetky krajiny EÚ, aby ukončili schvaľovanie Rakúskeho paktu, pretože ten len povzbudzuje imigrantov k invázii do EÚ!

Poľská vláda vždy dôsledne obhajuje poľské záujmy. Včera v OSN povedal poľský prezident Duda v reakcii na vyhrážky prezidenta Zelenského:  Ak nás ukrajinské úrady chcú žalovať kvôli zákazu dovozu obilia, potom by bolo dobré, aby si Kyjev najskôr pripomenul, že hlavný tranzit vojenskej pomoci ide cez Poľsko! Súčasná  česká vláda naopak vždy dôsledne hajú cudzie záujmy, a tak sa k blokáde produktov ukrajinského obilia zo strany Poľska, Slovenska a Maďarska, opäť nepripojila! Prečo asi?

Zdroj: https://cz24.news/

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik