Veronika Remišová podáva trestné oznámenie! Kauza pokračuje!
20 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová nedávno kúpila novú vilu s dvomi pozemkami v Rakúsku! Medzi prvými o nej informoval Martin Dorčák z Hlas - SD. Remišová podáva trestné oznámenie a kauza pokračuje aj inak a inde!

Člen strany Hlas - SD, Martin Dorčák vyzval Veroniku Remišovú, OĽaNO a priatelia, aby vysvetlila financovanie svojej vily, ktorú si spolu s manželom kúpila v Rakúsku.

Viac v článku:

Remišová VO VÝVRTKE: CYNICKÉ KLAMSTVÁ! Podávam trestné oznámenie na Hlas
EUROFONDY, KORUPCIA, KŠEFTY, ŠTÁTNE ZÁKAZKY. Remišová má evidentne problém – nedávno kúpila novú vilu s dvomi pozemkami v Rakúsku! To musíte vidieť, čo robia politici s vašimi peniazmi! Tri byty v Bratislave, chatu pod Tatrami, byt v Belgicku a... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Kauza pokračuje

Exministerka MIRRI na vyžiadanie poskytla Transparency International Slovensko (TIS), rozšírené majetkové priznanie

Remišová v rozšírenom formulári priznala čo vlastní a koľko zarába.

"Bývalá vicepremiérka Veronika Remišová, ktorá v týchto dňoch musí vysvetľovať kúpu vily v Rakúsku, poskytla Transparency rozšírené majetkové priznanie. Uvádza, že dom v Kittsee kúpila 27. septembra 2022 za 600-tisíc eur, pričom 455-tisíc získala z úveru a zvyšok z predaja bytu v belgickom Etterbeeku, ktorý vlastnila od roku 2008. Remišová totiž v rokoch 2004 – 2013 pracovala pre Európsku komisiu na projektoch v oblasti vzdelávania. Kompletné priznanie nájdete na: bit.ly/tis_majetkove_zaludi," informuje TIS.

"Pôvod Remišovej majetku v týchto dňoch spochybňujú opozičný Smer i Hlas, podľa ktorého by splátka hypotéky mohla byť až 3000 eur mesačne. Z jej majetkového priznania vyplýva, že aktuálna výška úveru, ktorý spláca s manželom, je 456 318 eur a výška mesačnej splátky 2 146 eur," vysvetľuje TIS.

"Remišová minulý rok ako podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie zarobila 63 035 eur, pričom od roku 2015 boli jej celkové príjmy asi 432-tisíc eur nielen z funkcií ministerky a poslankyne, ale aj z prenájmu nehnuteľností," dodáva TIS.

"Remišová totiž vlastní aj ďalšie nehnuteľnosti, ktoré však nadobudla pred vstupom do slovenskej politiky – v roku 2014 sa stala komunálnou poslankyňou, v roku 2016 parlamentnou a od roku 2020 do mája 2023 bola podpredsedníčkou vlády a ministerkou investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie. Ešte v roku 2001 získala darom 3-izbový byt v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Podľa priznania jej ho darovala mama, ktorá tam býva. V roku 2010 investovala výnos z dedičstva po otcovi do garsónky v Starom Meste a o rok neskôr získala darom od manžela polovicu jeho 3-izbového bytu v bratislavskom Starom Meste. Ako politička si aj s manželom kúpila pozemok na Liptove, kde si postavili chatu. Posledným prírastkom je dom v Kittsee, ktorý plánujú splácať do roku 2047," konštatuje TIS.

Facebook TIS

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik