VAROVANIE POLITOLÓGA: Dobre si všímajte, kto zastupuje vaše záujmy
20 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Panička, ktorá si myslí, že jej úlohou je zdvorilostná konverzácia a plnenie cudzích záujmov podľa predpísaných nôt, sa nikdy nemôže nazývať hlavou štátu. Citát Eduard Chmelár

ČIE ZÁUJMY ZASTUPUJE TÁTO ŽENA? Pýta sa na sociálnej sieti politológ Eduard Chmelár.

Názor Eduarda Chmelára preberáme v plnom znení.

Toto sa mi asi sníva.

Slovensko darovalo Ukrajine všetky dostupné zbrane riskujúc vlastnú obranyschopnosť. Prichýlilo státisíce ukrajinských utečencov. Zo solidarity prijalo sebazničujúce ekonomické sankcie voči Rusku. A Ukrajina nás z čírej "vďačnosti" za to zažaluje, že si chránime vlastný poľnohospodársky trh, že nechceme kontaminované ukrajinské obilie likvidujúce našich farmárov pod falošnou zámienkou, že putuje do Afriky, hoci končí na európskom trhu.

A čo robí v tejto situácii prezidentka Slovenskej republiky?

Obhajuje slovenské záujmy? Vyjednáva? Vznáša protest? Samá voda.

Objíma a bozkáva sa s Volodymyrom Zelenským, kurizuje mu, no ani jedno slovo o najvážnejšom probléme našich vzájomných vzťahov, a ešte sa tým aj pochváli na sociálnej sieti.

Akoby mu bola za tú žalobu vďačná.

Panička, ktorá si myslí, že jej úlohou je zdvorilostná konverzácia a plnenie cudzích záujmov podľa predpísaných nôt, sa nikdy nemôže nazývať hlavou štátu.

A neprekvapuje, že líder jej materského Progresívneho Slovenska Michal Šimečka, ktorý by chcel v tejto krajine vládnuť, rovnako nezastáva slovenské záujmy, ale bedáka, že vraj predseda Smeru-SSD Robert Fico nás chce svojou kritikou Ukrajiny vohnať do medzinárodnej izolácie...

Toto nevymyslíš, to je Slovensko. Politika nie je hra na svätcov, ale tvrdá hra záujmov. Dobre si všímajte, kto zastupuje tie vaše.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik