Unikla údajná lekárska správa o Pročkovej diagnóze (VIDEO)
20 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Voľby sa blížia a pomaly nie je dňa, kedy sa nominanti OĽaNO nedostanú do nejakej fyzickej potýčky. Začalo to Igorom Matovičom na tlačovej besede Smeru, o pár dní neskôr pred obliatim pivom uchránili posádku legendárneho Raptora len zamknuté dvere auta, no a na pondelkovom mítingu Rómskej platformy OĽaNO v Lučenci dostal Jožo Pročko vajíčkom do hlavy tak, že má podvrtnutú chrbticu. Ľudí zaujíma, ako dlho sa vlastne bude liečiť a medzitým na sociálnej sieti koluje údajná lekárska správa o Pročkovom zdravotnom stave. 

Na utorkovej tlačovej besede poslanec Pročko vysvetlil celý incident a tiež upozornil, že za všetko môžu Robert Fico a Milan Mazurek. V priebehu jedného dňa však Pročko uviedol tri rôzne údaje, ako dlho má nosiť fixačný golier.

Za Pročkov golier môže Fico

„Všimnite si, ako Mazurek a Fico v každej jednej rozprave hovoria, že „vás si ľudia chytia na ulici“. Ja neviem, či ste videli to video, kedy priniesli Matovičovi truhlu pred dom, novinári niektorí šíria, že my šírime tú nenávisť,“ konštatoval poslanec Pročko na utorkovej tlačovej besede poslancov OĽaNO, kde dopodrobna vysvetlil, čo sa vlastne stalo a ako prišiel k hrozivo vyzerajúcemu fixačnému golieru.

ODPADNEME! Toto sa vám stane, ak dostanete vajcom do hlavy! (VIDEO)
Na utorkovej tlačovej besede (TB) hnutia OĽaNO a priatelia rezonovali dve témy. Prvou bola stupňujúce sa útoky na ich nominantov na poslancov NR SR a druhou témou bola reakcia na akciu Vírus a rozkrádanie vojenského spravodajstva. K prvej téme... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Podal aj trestné oznámenie

„To bol taký úder, že som mal iskričky v očiach,“ objasnil Pročko a pokračoval, ako chceli stotožniť, kto ich napadol. Pročkov kolega volal políciu a napriek tomu, že ich vyzývali, aby počkali, útočníci odišli. Následne večer musel poslanec vyhľadať lekársku pomoc. Z lekárskej správy čítal, že má pohmoždenú hlavu s odreninou a podvrtnutie krčnej chrbtice.

Pozorné uši mikrofónov

Na sociálnej sieti však už bežia ankety, koľko vlastne má mať poslanec Pročko na krku fixačný golier, pretože v priebehu pár hodín on sám uviedol niekoľko časových údajov.

Najskôr tvrdil, že tri dni, neskôr z toho boli štyri dni, až sa dopracoval k týždňu. 

Niet dňa, aby niekto z OĽaNO nemal konflikt
Po konflikte Matoviča s Kaliňákom, boxéra Holkoviča s neznámym mužom, bolo otázkou času kedy sa do otovreného boja dostane ďalší politik z OĽaNO. Pročko to vysielal naživo! Nebolo potrebné ani dlho čakať a do sporu sa dostal aj kontroverzný... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Medzitým na sociálnej sieti koluje údajná lekárska správa o Pročkovom zdravotnom stave. Vo videu tvrdil, že zvracal...

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik