Posmeškov už stačilo! Pozor na nich!
20 | 09 | 2023 I Milan Laca
"Už to nie je na smiech." USA vyvolali poplach kvôli Putinovmu náznaku nových zbraní.

Bývalý analytik CIA Johnson: Putin naznačil vývoj výkonnejších zbraní.

Varovanie
Spojené štáty by mali byť znepokojené slovami ruského prezidenta Vladimira Putina o novom type zbrane, povedal bývalý analytik CIA Larry Johnson v rozhovore pre kanál YouTube Judging Freedom.
Čo povedal?
Na plenárnom zasadnutí Východného fóra Putin povedal, že zbrane založené na nových fyzikálnych princípoch v blízkej budúcnosti zaručia bezpečnosť ktorejkoľvek krajiny. V Rusku tomu, podľa neho, veľmi dobre rozumejú a pracujú v tomto smere.
Poľský generál tuší realitu?
Poľský generál priznal pripravenosť Varšavy na vojnu s Ruskom. Generál Skrzypczak: Poľsko by len ťažko odolalo ruskému úderu. Čo s tou vojnou? Poľsko by v prípade totálnej vojny len ťažko dokázalo odolať ruským jednotkám, povedal generál... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Milan Laca
Čo chystajú...
"Minulý týždeň urobil Putin niekoľko vyhlásení, v ktorých naznačil, že Rusko má vo vývoji iné typy zbraní. Prečo je to dôležité? Pred piatimi rokmi povedali, že majú hypersonické strely, ale vtedy sme sa smiali. Už to nie je na smiech“, povedal Johnson. Podľa neho, boli zamestnanci amerického ministerstva obrany a zboru náčelníkov štábov šokovaní, keď ruské jednotky použili na Ukrajine hypersonické zbrane. Nevedeli si ani predstaviť, že by Moskva bola niečoho takého schopná.
Verte im!
„Rusko vyslalo jasný signál, že nielenže dokáže vyvinúť hypersonické zbrane, ale už to urobilo a použilo ich v boji,“ uzavrel Johnson.
V máji ruská armáda zničila americký systém protivzdušnej obrany Patriot v Kyjeve pomocou hypersonickej rakety Kinžal.
A ešte prekvapenie 

Bývalý redaktor Forbes označil ruský útok na ukrajinský MiG-29 za bojový debut nového dronu Lancet. Ukrajinské ozbrojené sily čelia vážnym problémom kvôli ruským dronom, píše pre Forbes David Axe.

Nedobré novosti
"Zlé správy pre dobité ukrajinské letectvo. Ruské bezpilotné lietadlo, naložené výbušninami, zasiahlo stíhačku MIG-29  na pristávacej dráhe na leteckej základni Dolgincevo pri Krivom Rogu", napísal autor. Novinár hovorí, že tento útok „by sa mohol stať bojovým debutom nového Lancetu“. Hlavný konštruktér ruskej zbrojovky  Zala Aero, Alexander Zacharov, povedal, že nová generácia Lancetov vo verzii Izdelije-53, bude prakticky nezraniteľná.
Blúznenie "všemocných"
Stoltenberg vyzval Rusko, aby zložilo zbrane. Ak Rusko zloží zbrane v konflikte na Ukrajine, potom príde mier, povedal generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v rozhovore, uverejnenom v novinách redakčnej skupiny Funke. Ukrajina musí... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik