KLAMAL SOM VÁS! ČO Matovič sľuboval...
20 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Čo Matovič sľuboval nesplnil, čo kritizoval na druhých, robil on sám...

Na sociálnej sieti Facebook sa objavila stránka s názvom: "Klamal som vás," kde admini veľmi jednoducho vysvetľujú prešľapy Igora Matoviča cez krátke príspevky.

Vyberáme z nich:

Nikto sa netešil z nástupu novej Matovičovej vlády tak, ako dvorný advokát OĽaNO Miškovič. Sypali sa mu funkcie, ale najmä stovky tisíc eur zo zákaziek, ktoré podpísal s úradmi pod vedením strany. Najväčší samozvaný bojovník proti korupcii a klientelizmu mlčal a dlhé mesiace sa tváril, že sa nič nedeje. Igor Matovič nás oklamal.

V roku 2020 sa Matovič rozplýval nad tým, že jeho minister vnútra zrušil ochranku bývalému premiérovi. „Fico z hrušky dole. Robert Fico dnešnou polnocou stratil nárok na bezdôvodne prideľovanú ochranku. Zbytočné mrhanie státisícov a bezbrehý papalášizmus skončil,“ tešil sa. Keď sám Matovič skončil vo vláde, všetko bolo inak. Ochranku vraj naďalej potreboval z „vážnych dôvodov.“ Nuž, na dobré sa ľahko zvyká. Najmä, keď to platia daňovníci zo štátnych peňazí. Igor Matovič nás oklamal.

Počas pandémie covidu na hodinových „plačovkách“ Igor Matovič obviňoval všetkých ostatných z nedodržiavania protipandemických opatrení. A nadával ľuďom, že „sme si to pokazili.“ Papaláši z OĽaNO však mali výnimku.Napríklad na svadbe šéfa poslaneckého klubu. Igor Matovič nás oklamal

Samozvaný bojovník proti klientelizmu vraj robí krik vždy, keď sa deje niečo nekalé. Výnimkou je, keď kšefty robia jeho stranícki kolegovia. Mimovládky, ktorých zakladateľkou je Matovičova kolegyňa Anna Záborská, dostali od štátu desiatky tisíc eur. Bojovník proti korupcii poslušne mlčal. Igor Matovič nás oklamal.

Politici, ktorí neoznámia konflikt záujmov, mali dostávať pokuty. Aspoň tak nám to OĽaNO sľubovalo pri nástupe do vlády. Namiesto toho Igor Matovič počas pandémie dohodil známemu z Trnavy lukratívny kšeft – nákup covidových testov na plošné testovanie. Igor Matovič nás oklamal.

Keď robili kšefty s kamarátmi íní politici, Igor Matovič bol prvý na barikádach a vykrikoval o zlodejoch. Keď jeho vlastný minister Mikulec uzavrel miliónový kšeft na pomoc s prílevom utečencov z Ukrajiny s firmou, ktorú mu odporučil Matovičov kamarát, odrazu bolo všetko v poriadku. Lenže nebolo, Úrad pre verejné obstarávanie zistil, že minister porušil zákon. Igor Matovič nás oklamal.

Najväčší samozvaný bojovník proti mafii a daňovým podvodníkom dobre vie, o čom hovorí. Sám má za sebou pestrú podnikateľskú minulosť, ktorá zahŕňala prevod firmy na bieleho koňa, podozrivý dovoz tlačiarenského stroja či zneužívanie firemného auta. Polícia vyšetrovanie zastavila iba preto, lebo skutky boli medzičasom premlčané. Igor Matovič nás oklamal.

Podľa Transparency International Slovensko je za stránkou bývalý novinár Rado Baťo

"Na Matoviča priamo útočí aj ďalšia menšia antikampaň s názvom Klamal som vás, na ktorú upozornili Aktuality.sk. Na prvý pohľad ide o iniciatívu nespokojných voličov, je však za ňou Rado Baťo, bývalý podpredseda Dobrej voľby, ktorá sa zlúčila so stranou Hlas. Baťovi sa podarilo získať internetovú doménu matovic.sk. Na webe a sociálnej sieti každý deň pribudne infografika, profesionálne spracované video alebo iný obsah zameraný na sľuby, ktoré Matoviča vláda nezrealizovala. Do tvorby výstupov a ich šírenia Baťo investoval už niekoľko tisíc eur. Pre Aktuality sa vyjadril, že má ísť o jeho peniaze," píše na sociálnej sieti Transparency International Slovensko.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik