Hlas ľudu: ZASTAVME TÚ SODOMU, GOMORU !!!
21 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Zastavme zlo, ktoré sa na nás valí. Nedopusťme, aby nás zalialo morálne bahno. Nedopusťme, aby nás zničil sírový a ohnivý dážď. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Či už veríme starozákonným príbehom, alebo nie, jedno je isté. Valia sa na nás prírodné katastrofy, o akých sme dosiaľ nechyrovali. A valí sa na nás aj morálne katastrofa. Valí sa  na nás sodoma, gomora.

Pri prírodných katastrofách sme spozorneli, ale slovo morálka nám nič nehovorí

Zišli sme z cesty, po ktorej nás naučili chodiť naši otcovia a mamy. Bohabojnosť a kresťanstvo sú nám cudzie. Zabúdame na materinský jazyk aj na svoje korene. Vyrastá nám generácia ľudí, ktorým slová otec, mama a rodina nič nehovoria. Choré mozgy sa nám snažia nahovoriť, že rodina, to sú aj dvaja muži, alebo dve ženy. Hlavne, že sa milujú. Už deťom v škole vtĺkajú do hlavičiek, že môžu byť aj niečo iné, než sa narodili. Ak sa cítia v inej koži, treba ísť za svojím. Lekárska veda je všemocná. Z osoby s vagínou spravia z vás osobu s penisom. Ak sa neviete zaradiť, je tu aj možnosť použiť tretie WC. Keby ste náhodou mali pocit, že ste kôň, tak erdžite a kopte kopytami ako Matovič. Pokojne môžete aj seno žrať. A keď vám už poriadne kvapká na karbid a nevyznáte sa v tom, čo z vás táto spoločnosť urobila, je tu aj možnosť dobrovoľne odísť z tohto sveta. Lebo, ako niektorí mladí hovoria,  život je na p..u. Preto počet samovrážd narastá.

Veru tak, až sem sme sa dnes dopracovali

Pozrela som si dve videá. Jedno obrazové, kde progresívci predstavujú, kam až dospela kreativita mladých, chorých ľudí. Hovorím chorých, lebo to, ako vyzerajú, a všetko, čo hovoria, je zvrhlé a choré.

Na druhom videu mladý človek rozpráva o svojich zážitkoch z návštevy račianskych hodov a nočnej Bratislavy. „V Rači to bola taká klasická slovenská zábava. Z Rače sme zliezli do Bratislavy. A ten svet sa náhle zmenil,“ hovorí muzikant Adam. S priateľmi navštívili akýsi plážový bar. Vyzeralo to super, ale tá spoločnosť!

Čierni, bieli, s dredmi i bez dredov, počmáraní, sfetovaní, spití - všetci „zjetí“

Tancovali, pili, každý si bafkal trávičku, všade to „snežilo“. To, čo tam videl,  je podľa neho iba tisícina z toho, čo si zdieľame  na videách. Rovnaký pocit mal aj z podniku, kde raňajkoval. Hostí tu vítala obrovská dúhová zástava a nápis TU STE V BEZPEČÍ, TU STE MILOVANÍ! Všade dogabaní, doobliekaní mladí ľudia  a debilné vyjadrovanie.

Tento mladý človek vyjadruje strach z toho, ako to bude u nás vyzerať , keď stará generácia odíde. Aj on by najradšej odišiel s nimi. Bojí sa mať dieťa a ľutuje tých, ktorí dieťa majú. Najviac však ľutuje tých, ktorí takto vyrastajú. V závere vyzýva všetkých: PROSÍM VÁS, NEVOĽTE PS, NEVOĽTE SAS!

A videla som aj video, na ktorom sa nám prihovára predseda Smeru Róbert Fico

Fico predstavuje iné hodnoty než tie vygumované progresívne hlavy.  Kým mladý človek z videa nám hovorí, koho nevoliť, ja z opačného konca odporúčam, koho voliť.

Ťahá mi na osemdesiatku a život mám takmer za sebou. Ale to, čo sa tu deje, mi naháňa strach. Strach o tých, čo tu ostanú.  Nepoznám múdrejšieho a lepšieho politika ako Róbert Fico. Je to štátnik, ktorého nám svet závidí. Človek, ktorý presadí iné hodnoty, ako nám liberáli vnucujú.  Aj ľudská sloboda má svoje hranice. To, o čom nám rozprával mladý hudobník, to tu nechceme. VOLÍM SMER, VOLÍM  FICA.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik