Za migrantov môžu Rusi! (VIDEO)
20 | 09 | 2023 I Milan Laca

Poľské ministerstvo zahraničia obvinilo Rusko z migračnej krízy na talianskej Lampeduse.

Námestník ministra zahraničných vecí Poľska obvinil Rusko z migračnej krízy na talianskej Lampeduse.

To oni!
Arkadiusz Mularczyk obvinil Rusko z migračnej krízy na talianskom ostrove.  Kremeľ vyhlásil, že obviňovanie Ruska zo všetkého je „všeobecným trendom na kolektívnom Západe“. Okrem toho, Moskva opakovane upozorňovala na skutočnosť, že deštruktívne akcie Spojených štátov  a ich spojencov, podnecujúce vojenské a medzietnické konflikty, ich bezohľadné zasahovanie do vnútorných záležitostí nezávislých štátov, vyvolali mnohomiliónový prílev utečencov z Iraku, Afganistanu, Líbye, Sýrie, Ukrajiny a ďalších krajín.
Výzva ku všetkým krajinám EÚ od vlády Poľska
Poľská vláda včera 19. septembra vydala výzvu ku všetkým krajinám EÚ, aby okamžite zastavili inváziu imigrantov do EÚ! Výzva má obsahovať body, ktoré si zástancovia imigrácie a prerozdeľovania imigrantov, určite na svoje sociálnej siete... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová
Čo tvrdia Poliaci
"Niekto pomáha týmto ľuďom cestovať stovky, ak nie tisíce,  kilometrov z Nigérie, krajín strednej Afriky k Stredozemnémumoru. Niekto im pomáha s prepravou, niekoho to zaujíma. Rusko má o to, samozrejme, záujem,"  povedal Mularczyk v Poľskom rozhlase.
Lampedusa
Sú to zločinci
Prevoz migrantov, podľa neho, vykonávajú zločinecké organizácie. "Ale v pozadí je, samozrejme, Rusko“, ktorého „cieľom je destabilizovať situáciu“.
Ostrov - katastrofa
Minulý týždeň sa na ostrove Lampedusa, južne od Sicílie, za šesť dní vylodilo 11-tisíc ľudí  a to aj napriek tomu, že podľa dokumentov, na ňom žije šesťtisíc Talianov. Aj keď sa úrady snažia odstraňovať migrantov z Lampedusy, na ostrov stále prichádza viac nelegálnych prisťahovalcov.  Lampedusu navštívila šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. Prisľúbila, že EÚ podporí Taliansko pri zastavení prílevu migrantov. Načrtla desaťbodový plán, ktorý zahŕňa urýchlenie repatriácie tých, ktorým nebol udelený azyl, spoluprácu s Tuniskom a zásah proti pašerákom ľudí. Podľa najnovších údajov talianskeho ministerstva vnútra, prišlo do krajiny od 1. januára po mori už takmer 130-tisíc migrantov. V roku 2022 to bolo za rovnaké obdobie len niečo vyše 68 tisíc ľudí.
Maďarská prezidentka Katalin Novák spustila Prorodinný manifest
Maďarská prezidentka Katalin Novák spustila 12-bodový prorodinný manifest, ktorý chráni rodičovské práva a bráni trans trendom, informuje Breitbart. „Tým, ktorí sa narodili ako dievčatá, by malo byť umožnené vyrastať ako dievčatá a chlapcom ako... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková
Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik