Richterová: Boris, tá politika dobre sype! (VIDEO)
20 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Na svete je ďalší diel snáď nikdy nekončiaceho príbehu „Boris a jeho hárem“. Keď je ticho Richterová, ozve sa Ferusová. Keď je ticho Ferusová, čosi „pustí“ Barbora Richterová. Tá sa aktuálne pýta, či už máte svoj balónik, prípadne kľúčenku od Borisa Kollára (Sme rodina) a prikladá video.

Richterová ponúka hlasový záznam z roka 2019, kde Boris Kollár hovorí o svojej momentálnej finančnej situácii, v ktorej len plátal diery vo svojom rozpočte. Richterová pritom dopĺňa informácie z toho obdobia. Pritom v súčasnosti hovorí, že Kollár má niekoľko nehnuteľností v lukratívnych častiach sveta.

Nie je tomu tak dávno, čo aj Nadácia Zastavme korupciu (NZK) upozornila na prijmy rádií vo vlastníctve Borisa Kollára.

Pred pár rokmi suchoty

„Ja idem tak na tenko, že 3-4 mesiace mojim vlastným babám som neplatil výživné. Musel som to doplácať, lepiť to takým spôsobom, že Martine som po roku vyplácal výživné. Ja som si nevedel, a to si myslíš, že si vymýšľam, ale nevymýšľam si to, nevedel som to ustáť,“hovorí Boris Kollár v Richterovej videu spred troch rokov.

Tomu, s kým telefonoval, núka nahliadnutie do výpisu z účtu, kde má niekedy 80, inokedy len 500 eur. Priznáva sa, že to tam ledva lepí, lebo ťahá celú stranu a len platí dlhy.

Ferusová TVRDO ZAŤALA: Cesta do lekárne počas lockdownu? Nevedel som nič rýchlo vymyslieť! (VIDEO)
Ema Ferusová je ďalšia zo žien, ktoré sa pustili do Borisa Kollára. Obvinila ho z toho, že ju donútil ísť na dve interrupcie, čo veľmi ublížilo jej psychike. Kollár sa bráni s tým, že je to diskreditačná kampaň jeho menovca Zoroslava Kollára a... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Aktuálne Richterová dovysvetľuje

Richterová teraz na Facebooku píše o tom, že keď „bol v roku 2019 suchý, ako Sahara“, ona mu požičiavala na alimenty a výplaty.

„Vtedy vedel doliezať, na chleba by som ho natrela, láááska, len ty mi vieš pomôcť,“ baví sa Richterová, pričom dopĺňa, že „Eva“ z Borisovho hovoru bola konateľka v jeho firme, Eva Drgoňová, ktorej Richterová tiež podľa vlastných slov posielala peniaze, keď bolo treba. Celú informáciu dopĺňa tým, že keď bol Pčolinský vo väzbe, výživné nedostala vôbec, lebo Kollár dotoval Adrianu Pčolinskú.

„Odrazu má Kollár miliónovú vilu v Dubaji, vilu na Capri a apartmán na Mallorke. Za tri roky vo vláde, nie je zlé,“ uzatvára Richterová post, ktorý má ľudí donútiť uvažovať, kde Kollár vzal toľko peňazí a neodpustí si poznámku, že hlavné je, že ľudia majú svoju kľúčenku, či balón.

Platilo ho ministerstvo?

NZK hovorí o tom, že ministerstvo dopravy si v rádiách Borisa Kollára objednalo služby/vysielací čas za vyše tristotisíc eur. Vyššiu sumu dostala za reklamu už len RTVS. Ministerstvo však tvrdí, že o konflikt záujmov nejde. Sám Kollár tvrdí, že na riadení rádií sa nepodieľa, pretože mu to zákon o ochrane verejného záujmu zakazuje. NZK v tejto súvislosti však pripomína, že kauza pripomína tú, kvôli ktorej definitívne padla vláda Eduarda Hegera.

Nadácia zastavme korupciu

Richterová už upozorňuje aj voličov Borisa Kollára
Nadácia Zastavme korupciu (NZK) sa „pozrela na zúbky“ Borisovi Kollárovi a zistila, že predseda parlamentu má „na krku“ kauzu podobnú tej, na akej padol exminister Samuel Vlčan. Neušlo to ani Barbore Richterovej, ktorá si tentokrát popri kampani... Čítať ďalej
03 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik