Komu nenápadne nahráva prezidentka?
19 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Rafael Rafaj, predseda odborného tímu pre kultúru a médiá hnutia Republika, sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti zamyslel nad nedávnym výrokom prezidentky Zuzany Čaputovej.

Komu nahráva nenápadne prezidentka?,“ spýtal sa v úvode svojho príspevku na Facebooku Rafael Rafaj.

„Zuzana Čaputová si zafilozofovala o voľbách a prihovorila sa voličom receptom ako na to, ako si vybrať kandidáta a stranu... Fajn, len keby rafinovane nepoužila v takejto vete to isté kľúčové slovo, ktoré zhodou okolností má aj jej bývalý politický subjekt PS - "budúcnosť". Až priveľmi okaté nadbiehanie, nemyslíte?,“ rozmýšľa Rafaj.

Rafaj odkazuje na výrok prezidentky: „Ísť voliť znamená podieľať sa na budúcnosti Slovenska.“

„Inak tú "budúcnosť" podľa predstáv jednotlivých ľudí s progresívcami pri ich ideológii nemôžeme mať, je to v ich podaní čisto nezlučiteľný oxymoron. Progresivizmus totiž určuje len jeden model vývoja, len jednu pravdu, jeden "správny" postoj,“ myslí si politik.

„No a pri predstave a podpore progresívcov o "x" orientáciách by postupne tak či tak národ de fakto aj tak postupne vymrel... Ale veď táto predstava Slovenska bez Slovákov je tak typicky progresívna,“ uzatvára Rafaj.

TOTO by bola pre PS pohroma!
Kiska a ďalší hráči z jeho váhovej kategórie varujú, že ak progresívci prepália kampaň a ešte viac vyrastú, zničia si spojencov a ostanú sami. Upozorňuje na to na sociálnej sieti novinár a komentátor Dag Daniš. Prepálená hyperaktivita Kiska a... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!