Opitý napadol družku tĺčikom na mäso
19 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Trenčianski policajti obvinili 45-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Pod vplyvom alkoholu ohrozoval svoju družku nožom a niekoľkokrát ju udrel do hlavy tĺčikom na mäso. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

"Obvinený pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej hádke v byte napadol svoju družku. Do jednej ruky chytil kuchynský nôž a do druhej tĺčik na mäso. Ženu začal naháňať, kričal po nej vulgarizmy a vyhrážal sa jej zabitím. Následne ju mal päťkrát udrieť tĺčikom na mäso po hlave. Poškodenej sa našťastie podarilo z bytu utiecť pred bytovku. Páchateľ ju však aj vonku prenasledoval a vyhrážal sa jej smrťou," informovala polícia.

Útok našťastie nespôsobil žene také zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. Polícia mužovi obmedzila osobnú slobodu. V dychu mu namerali 3,6 promile alkoholu a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Polícia navrhla väzobné stíhanie. Šesťkrát trestanému mužovi hrozí až trojročné väzenie.

TRAPAS! Ako Hegerovi zväzáci NETRAFILI DO TEJ SPRÁVNEJ DEDINY
Aktivity slovenských poslancov Stančíka a Čekovského (Demokrati) presiahli slovenské hranice. Páni si totiž vyrazili na Sicíliu, aby si tam natočili video, ktorým chcú na Slovensku v rámci predvolebnej kampane ohurovať Slovač svojim bojom proti... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik