ODPADNEME! Toto sa vám stane, ak dostanete vajcom do hlavy! (VIDEO)
19 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Na utorkovej tlačovej besede (TB) hnutia OĽaNO a priatelia rezonovali dve témy. Prvou bola stupňujúce sa útoky na ich nominantov na poslancov NR SR a druhou témou bola reakcia na akciu Vírus a rozkrádanie vojenského spravodajstva. K prvej téme hovoril Peter Pollák, poslanec NR SR.

Vinník je jasný - Robert Fico

„Situácia je zlá, sme terčami verbálnych, ale aj fyzických útokov. Dôvodom, prečo prichádzajú, je náš rómsky pôvod,“hovorí Peter Pollák mladší a uvádza niekoľko príkladov útokov na príslušníkov tejto menšiny. Hnutie – jeho rómska platforma, reagovalo trestným oznámením, pretože podobnú situáciu zažilo množstvo Rómov. Jedno zo svedectiev prišiel povedať aj Róm zo Spišskej Novej Vsi, ktorého tehotnej manželke v reštaurácii odmietli podať pohár vody.

Z dôvodu verbálnych útokov museli prerušiť aj pondelkovú akciu, na ktorej sa stal terčom fyzického útoku aj poslanec Jozef Pročko, ktorý na TB prišiel so zafixovaným krkom.

Niet dňa, aby niekto z OĽaNO nemal konflikt
Po konflikte Matoviča s Kaliňákom, boxéra Holkoviča s neznámym mužom, bolo otázkou času kedy sa do otovreného boja dostane ďalší politik z OĽaNO. Pročko to vysielal naživo! Nebolo potrebné ani dlho čakať a do sporu sa dostal aj kontroverzný... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

„Keď Robert Kaliňák zaútočí na Igora Matoviča a Robert Fico povie, že mal mu dať radšej s mokrou rukou, tak to potom takíto ľudia pochopia takto a zaútočia na verejných činiteľov,“obviňuje z celého radu incidentov Roberta Fica. Ako vyzeral incident Igora Matoviča s Robertom Kaliňákom si môže pozrieť každý – vysielalo ho hnutie OĽaNO, napriek tomu Pollák a spol. svorne tvrdia, že fyzicky zaútočil ako prvý Kaliňák.

„Včera ma Peťo Pollák zavolal, aby som prišiel podporiť ich rómsku platformu. Veľmi rád, prišiel som tam, zbalili, hovorím, čo sa deje. Traja nás tu napádajú fyzicky, do cigánov im nadávali, ja som si chcel spraviť živý vstup,“ popisuje incident Pročko s tým, že jeden z aktérov je známy svojim agresívnym správaním sa voči primátorke, ale svoje skúsenosti s ním má už aj on.

„Keď sme robili ten živý vstup, tak títo traja odišli, bol tam ešte jeden Brat za brata, tí traja sa vzdialili, potom prišli a jeden spredu začal, hodil vajíčko,“ rozpráva ďalej Pročko s tým, že tretí ho udrel zozadu päsťou, v ktorej mal vajce do hlavy.

„To bol taký úder, že som mal iskričky v očiach,“ hovorí Pročko a v príbehu pokračuje, ako chceli stotožniť, kto to je. Pročkov kolega volal políciu a napriek tomu, že ich vyzývali, aby počkali, no tí aj napriek tomu odišli. Následne večer musel poslanec vyhľadať lekársku pomoc. Z lekárskej správy číta, že má pohmoždenú hlavu s odreninou a podvrtnutie krčnej chrbtice.

Aj on pripomína, že za incident môže Robert Fico

„Všimnite si, ako Mazurek a Fico v každej jednej rozprave hovoria, že „vás si ľudia chytia na ulici“. Ja neviem, či ste videli to video, kedy priniesli Matovičovi truhlu pred dom, novinári niektorí šíria, že my šírime tú nenávisť,“ habkal Pročko.

PREDVOLEBNÝ BOJ ZAČAL AKO SA PATRÍ! KALIŇÁK A MATOVIČ - OSTRÁ BITKA V PRIAMOM PRENOSE! (VIDEO)
Lietali kopačky, päste a nadávky. Matovič sa na tlačovke Smeru pobil s Robertom Kaliňákom! Igor Matovič a politici zo Smeru-SD sa pobili počas stredajšej tlačovej konferencie strany Roberta Fica o ochrane hraníc SR pred migrantmi. Konflikt... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Marcela Mihályho, bývalého šéfa mestskej polície zarazilo konanie mestských policajtov, ktorí mali konať a nezasiahli. Očakáva preto od primátorky, že v radoch mestskej polície vyvodí dôsledky. Mihály pripomína výrok Roberta Fica: „Budeme ich biť mokrými rukami, bude to vodoliečba,“ pričom sa opýtal, či sa Lučenčania majú báť chodiť po uliciach kvôli takýmto incidentom.

O Víruse s Galkom

Ľubomír Galko na úvod ocenil prácu NAKA, keďže akcia Vírus mala nevídané rozmery a predchádzalo jej zaisťovanie množstva dôkazov.

„To je dôkaz toho, že NAKA nepracovala na prípade ani deň, ani týždeň, ale dlhé obdobie,“ chváli prácu Národnej kriminálnej agentúry Galko s tým, že odviedla dobrú prácu, po ktorej musí byť spravodlivosti učinené zadosť.

Podľa neho sa to vôbec nemuselo stať, keby sa tunelovanie vojenského spravodajstva z prvej vlády Roberta Fica vyšetroval už počas jeho pôsobenia v kresle ministra obrany. Už vtedy bol rozpredávaný majetok štátu za výrazne nižšie ceny, čím spôsobili obrovské, niekoľkomiliónové škody. Vyšetrovanie však prerušil pád Radičovej vlády a bolo po vyšetrovaní. Správy o nečestnom konaní Jána Balciara však presakovali na verejnosť aj počas ďalšieho obdobia. Galko sa ako opozičný poslanec snažil túto kauzu komunikovať s médiami. Dnešnú akciu Vírus považuje za veľmi dôležitú a pevne verí, že je to len štart a OČTK pôjdu aj do vzdialenejšej minulosti.

NAKA obvinila generála Balciara i exšéfa TA3 Gučíka! Zaistila zlato aj milióny eur
Národná kriminálna agentúra od rána zasahovala pri akcii Vírus zameranej na vyšetrovanie možných machinácií pri verejnom obstarávaní vo Vojenskom spravodajstve. Podľa prezidenta Policajného zbore Štefana Hamrana došlo v rokoch 2013 až 2020 k... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik