Juraj Šeliga straší, Jaroslav Naď uvažuje! (VIDEO)
20 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Juraj Šeliga (Demokrati) si myslí, že migranti začnú byť problémom až po 30-tom septembri. Nemá však na mysli migráciu na Slovensko, ale zo Slovenska – podľa nich sa začne Slovensko húfne vyľudňovať. Smer podľa neho a Jaroslava Naďa len prekrýva vážne témy.

Migrácia dnes nie je problém

„Skutočným problémom môže byť migrácia po 30-tom septembri tohto roka. Ak by sa k moci dostal Robert Fico, alebo Peter Pellegrini s Andrejom Dankom a ďalšími, mnohí mladí ľudia budú zvažovať odchod z tejto krajiny. Nebudú chcieť žiť v krajine, kde je rozkrádanie úplne normálne,“ straší Juraj Šeliga asi štyrmi štandardnými argumentmi s tým, že Demokrati to odmietajú. Migranti zaplavujúci Slovensko sú podľa neho len Ficovo politikárčenie na prekrytie dôležitých tém.

Fico: Migranti prechádzajú našimi hranicami, ako nôž maslom (VIDEO)
Vedúci predstavitelia strany Smer-SSD si uvedomujú, že ilegálna migrácia je pre Slovensko hrozbou nie len v súčasnosti, ale hlavne do budúcnosti. Argument policajného prezidenta, že oni „len“ prechádzajú, podľa nich nie je pravdivý, navyše sa nám... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Rozkradnuté milióny

Juraj Šeliga tvrdí, že nie migranti sú problémom. Mimoriadne závažné sú podľa neho dnešné informácie.

„Viac, ako 74 miliónov v tejto krajine malo byť rozkradnutých za vlád Roberta Fica a Petra Pellegriniho. Že obvinený Gučík, ktorý sa stretával a telefonoval so Sulíkom, Žilinkom a ďalšími. O tom treba hovoriť,“ upozorňuje Šeliga a avizuje mimoriadne rokovanie výboru, na ktoré si pozvú generálneho prokurátora. Jeho včerajšie vyhlásenie dáva Šeliga do súvisu s dnešným zadržaním Žilinkovho „blízkeho priateľa“ pána Gučíka, ktorý bol jedným z hlavných lobistov za Žilinkovo zvolenie.

Čo sa dialo napokon

Ešte v utorok, 19. septembra NAKA zadržala v rámci akcie Vírus 17 ľudí. Niektorých prepustili ešte v ten deň, ďalší sa dostali na slobodu v stredu, 20. septembra. Vyšetrovateľ a prokurátor podľa televízie Markíza prijali rozhodnutie, že na ich kolúznu väzbu po vykonaní potrebných úkonov nie sú dôvody.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová nevidí dôvod myslieť si, že bezpečnosť alebo reputácia Slovenska by bola v súvislosti s policajnou akciou Vírus ohrozená. Pripomenula, že obvinenia sa týkali skutkov spáchaných v minulosti a zo strany bývalých predstaviteľov Vojenského spravodajstva.

Hlas nie je bez viny

Juraj Šeliga upriamuje pozornosť na reálne problémy, akým je aj konanie Hlasu z minulosti.

„Čo sľúbil Slovensku a kde ho ťahá srdce. Akí sú Smer a Hlas zrazu blízki, ako sa tu prezentujú v NR SR. Bol by som rád, keby ešte do parlamentných volieb bola mimoriadna schôdza,“ upozorňuje Šeliga, podľa ktorého by malo ísť o schôdzu, na ktorej pôjde o rozkrádanie, korupciu.

Ale nie len o tom

„O tom, že Robert Fico a ďalší chcú uniesť Slovensko a dať ho do Putinových rúk. O tom, akým spôsobom sa zakrývali a neodpovedali na otázky na generálnej prokuratúre,“ menuje Šeliga niekoľko ďalších tém, čo kto z Hlasu a Smeru robil v minulosti.

„Toto je skutočný problém, nie nejaká domnelá situácia, ktorou nás tu straší kolega Fico,“ myslí si Šeliga. A samozrejme treba mobilizovať demokratického voliča, len nech sa nedostane k moci Ficco.

NAKA obvinila generála Balciara i exšéfa TA3 Gučíka! Zaistila zlato aj milióny eur
Národná kriminálna agentúra od rána zasahovala pri akcii Vírus zameranej na vyšetrovanie možných machinácií pri verejnom obstarávaní vo Vojenskom spravodajstve. Podľa prezidenta Policajného zbore Štefana Hamrana došlo v rokoch 2013 až 2020 k... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Uvažoval aj Jaroslav Naď

Dvojka na kandidátke Demokratov hovorí, že tiež uvažoval o tom, čo Roberta Fica vedie k tomu, že minulý týždeň migráciu neriešili, ale riešia ju teraz.

„Pochopil som, že oni už mali informácie o tom, že sa chystá veľká kauza, ktorá sa týka pôsobenia ich nominantov vo vojenskom spravodajstve za 74 miliónov eur,“ hovorí Naď a keď vidí zástupcov samosprávy z Veľkého Krtíša a ďalších miest, ktorí hovoria, že majú problém s migrantami, má chuť poslať ich za nominantami Smeru a vypýtať si od nich ukradnuté milióny, aby sa mohli postarať o dobrú infraštruktúru.

Danko nesmie ostať bokom

Jaroslav Naď pripomína, že veľká časť z obvinených v kauze Vírus, rovnako ako aj vtedajší minister obrany Gajdoš, boli nominanti SNS. Tá si podľa Naďovho tvrdenia bez voľby prijala aj Balciara, ktorého najskôr nominoval Smer. Podporuje preto zvolanie mimoriadnej schôdze na budúci týždeň, ktorej témou bude, akú hanbu nám v zahraničí robí Smer a Robert Fico.

TRAPAS! Ako Hegerovi zväzáci NETRAFILI DO TEJ SPRÁVNEJ DEDINY
Aktivity slovenských poslancov Stančíka a Čekovského (Demokrati) presiahli slovenské hranice. Páni si totiž vyrazili na Sicíliu, aby si tam natočili video, ktorým chcú na Slovensku v rámci predvolebnej kampane ohurovať Slovač svojim bojom proti... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik